Supergirl, Nashville , the fosters & The flash

Sakta men säkert jobbar jag mig igenom avsnitten som jag ligger efter i. Hade först tänkt att jag skulle kunna se en massa i helgen, men har börjat boka upp den nu. Men vem vet, det kanske löser sig ändå… Det kommer i alla fall ut mindre avsnitt under helgen vilket gör det lite lättare att komma ikapp också.

Supergirl 3x11. Fort Rozz

Jag gillade att Kara valde att teama upp med ett gäng skurar + Mon Els fru. Det var ett riktigt girl power avsnitt och jag tyckte till och med att det var synd när Leslie dog, även om hon tidigare har varit en riktig pain in the ass!

Samtidigt som Reign tappar lite kontroll över ”sin” kropp vilket jag tycker är riktigt bra.

Mon El och Kara hade också en fin scen även om det samtidigt känns som att dom driver längre och längre ifrån varandra!

Nashville 6x3. Jump then Fall

Jag är så glad för Deacon att han börjar gå vidare och lever sitt liv. Men samtidigt är jag orolig för Daphine för jag vill ju att hon ska vara lycklig. Dock var låten hon sjöng så sjukt vacker.

Juliette mår bättre vilket är bra, men samtidigt så har jag full förståelse för Avery och det faktum att han är lite skeptisk till det hela, för det är ju ändå en typ av sekt och jag tror att det som Juliette egentligen behöver är att tro på sig själv.

Sen har vi Maddie som hittat sig en ny kille, men jag gillar henne med hans kompis också. Han var både rolig och jordnära. Will ska vi inte ens prata om, inte konstigt att han mår skit om han trycker i sig massa steroider som fuckar upp hans kropp!

The Fosters 5x12. Hastag I was made in America

Mariana är så rolig som ska jonglera alla dessa killar och mot alla odds så gick dom med på att dejta henne samtidigt. Just nu är jag team Matt och Wayet, Matt har jag alltid gillat med henne, men det känns också som om de har haft sin chans att göra något bra av den storyn

Stephanie tycker jag också så fruktansvärt synd om. Jag antar att det är någon typ av panikattacker som hon har när hon får svårt att andas. Men nu när Lena vet om det så kanske det blir lättare att skaffa hjälp. Brandon listade i alla fall ut att det var något som var fel…

The Flash 4x11. The Elongated Knight Rises

Barry är i fängelset och Ralf har tagit hans plats som hjälten på utsidan och jag måste säga att jag gillar det! Ralf är ju helt fantastisk och underbar. Kanske lite för kaxig för sitt eget bästa men den lilla syra attacken fick ner honom på jorden igen och han var till och med villig att offra sitt liv för teamet, vilket var riktigt fint. Denna serien har många karaktärer som jag gillar men ingen som får mig att skratta som Ralf gör.

Det som hände på slutet var också spännande tjejen som betalade deras kaffe skrev ju med samma mönster som Barry gjorde när han kom tillbaka. Detta är kanske sättet att få ut Barry ur fängelset.

#nashville #thefosters #Theflash #supergirl #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer