Supergirl, Grey's Anatomy, legender och The flash

Jag hade lite problem att hitta Grey’s Anatomy asnittet så därför kommer detta inlägget lite sent. Därför blir det inte något DC comics inlägg denna veckan, men att ha lite variation kan inte skada. Dessutom ville jag ha ett avsnittinlägg idag och arrow avsnittet kommer inte fören i morgon.

Supergirl 3x5. Damage

Så tråkigt att Alex gjorde slut, men samtidigt så ville dem så olika saker i livet att det någ var det bästa som kunde hända. Vem vet, dem kanske hittar tillbaka till varandra igen. Men då vet dem på riktigt vad dem kommer att ge sig in på.

Jag tyckte också så synd om Lena under hela avsnittet, självklart har hon inte medvetet förgiftat massa barn. Eller nu visade det ju att hon inte hade gjort det alls. Denna säsongens skurk är verkligen inte att leka, men han har verkligen inte några gränser för att vinna!

The Flash 4x5. Girls Night Out

Barry är sjukt underhållande när han blir full, sen måste jag säga att han den nya killen är rolig och jag gillar honom, han var den enda i avsnittet som fick mig att skratta.

Det är alltid kul att se Felicity i ett avsnitt, hon är en fantastik karaktär och vi borde ha mer crossovers överlag! Sen att det var ett riktigt girl power avsnitt där tjejerna löste allt! Sen går det inte riktigt att komma ifrån att man är orolig för Catlin och att hon ska tappa kontrollen över killer frost, även om hon just nu har läget under kontroll.

Legends of Tomorrow 3x5 Return of the mack

Jag gillar denna säsongen, den är roligare än de tidigare. Kanske för att legenderna hela tiden hamnar i massa problem. I detta avsnittet kanske det inte riktigt var deras fel, men jag har en känsla av det faktum att de hittade Daimen Darhk i någon konstig låda kommer leda till att de kommer bryta mot många regler och göra många saker i framtiden som de inte får göra. Sen måste jag säga att jag inte alls är glad i tanken på att proffesor Staine ska hoppa av teamet, han är lite av en favorit hos mig

Grey’s Anatomy 14x6. Come on down to my Boat, baby

Jag gillade verkligen detta avsnittet. Avery köpte båt och grabbarna låtsades som att dom inte var läkare för några timmar men allt dem gjorde var läkargrejer. Meredith är en underbar karaktär, för hon är snäll och omtänksam, för det mesta. Så när Alex ber henne om något så gör hon det, även om det bara blir så himla fel när hon försöker. Som tur är, är Jo så smart att hon inser att något är lite off, men det gör det bara roligare. Sen kan jag inte med ord förklara hur otaggad jag är på Maggie och Avery, dom bygger på det hela tiden men det känns bara fel! Något jag är taggad på är nästa avsnitt, tänk att jag då har sett 300 avsnitt av greys. Det är faktiskt helt galet, framför allt när man tänker på att jag faktiskt älskat de flesta av dem!

#supergirl #theflash #legendsoftomorrow #greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 240 visningar

Gillar