Supergirl, Arrow, Chicago PD & The Fosters

Supergirl 3x13. Both sides Now

I detta avsnittet tappade Sam kontrollen över sin kropp när hon hade sin dotter med sig, hon gjorde det framför Lena också. Det som var bra med det är att jag litar på Lena och tror att hon kan hjälpa till. Det som dock är lite oroväckande är att det vaknar upp massa onda och väldigt mäktiga utomjordingar överallt för stunden. Men Kara verkar ändå har en plan för att kunna stoppa dem innan deras utomjordings jag tar över.

Arrow 6x13. The Devil’s Greatest Trick

Dinah har verkligen tappat det! Jag har alltid gillar henne, men hennes hämnd mot Laurel ar faktiskt lite överdriven. Framför allt med tanke på att alla i teamet säger åt henne att chilla. Laurel har i alla fall en egen skyddsängel som kommer göra sitt bästa för att hon sak överleva.

Cayden James story tog slut i detta avsnittet och jag måste säga att jag är lite besviken. Jag hade faktiskt förväntat mig något mer. Fine att han blev tillfångatagen, men att han skulle bli mörad i fängelset att en av skurkarna som varit på hans sida kändes bara lite B!

Chicago PD 5x14. Anthem

Jag tycker synd om Hanks ”fiende” jag har aldrig gillat honom och jag tycker att han är ganska elak. Men samtidigt så förstår jag att han är ledsen nu när hans dotter är döende.

Men det finns ändå gränser som man inte får tänja på. Jag förstår att det är jobbigt när man är polis, men det är också då man får lita på att ens kollegor gör sitt jobb. Det var hans dotter som inte gjorde som polisen sa, troligtvis för att hon inte gillar dem och därför blev hon skjuten trotts att hon här helt oskyldig. Känns dock som att detta avsnittet inte är helt avslutat än och vi har inte fått se allt!

The Fosters 5x14. Scars

Denna säsongen är den sista säsongen av The Fosters och även om den inte är dålig så känns det okej, för jag har samtidigt tröttnat lite på storyn. Det känns som att det mesta har hänt redan. Dock tycker jag att det är synd att Callie och Mariana får en spinnoff. Då jag tycker att både Brandon, Jesus och Jude har en intressantare story. Dock kan Marianas story bli intressant, det är bara lite vilande just nu. Callie har jag bara tröttnat på helt enkelt.

Även om hon försökte göra något bra genom att dokumentera när de försöker fånga ungdomar som de ska utvisa så ska hon alltid gå för långt och inte göra som hon blir tillsagd och då hamnar hon eller hennes vänner i trubbel.

Stephanie börjar nog inse att hon har större problem än hon först trodde och tar tag i det nu. Brandon kan dock få det lite jobbigt i framtiden eftersom hans flickvän skrev över rätten att ta beslut om hennes vård på honom ifall hon inte skulle vara vid medvetande. Bara för att hennes föräldrar bråkar för mycket om det.

#supergirl #chicagopd #onechicago #thefosters #arrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar