Supergirl - The Flash - Arrow

Nu har jag även gett mig på DC comic serierna och även om jag inte kommit så långt i dom än, så kan jag nog konstatera att jag börjat tröttna lite på dom. Arrow är inne på sin sista säsong så där kan dom nu gå all in och jag gillade det första avsnittet. Annars är det nog egentligen supergirl som jag tror har störst potential.

Supergirl Säsong 5 Avsnitt 1

Äntligen berättade Kara för Lena vem hon är. Tyvärr var det lite sent och just nu litar jag inte alls på Lena. Hon är trotts allt en Luthor som gillar att vara i kontroll över allt som sker. Jag har en förhoppning om att deras vänskap kommer ordna upp sig i framtiden, men är inte alls säker på det och tror att en del skit kan hinna hända innan.

Det är också en ny ägare på tidningen som vid första anblick verkar vara skum, men jag gillar skådespelaren så är villig att ge det lite tid.

The Flash Säsong 6 Avsnitt 1

The flash första avsnitt var relativt lugnt. Vilket jag gillar för att komma in i serier efter ett långt uppehåll. Visst Nora var borta och saker är kanske inte exakt som dom vill, men det var som vanligt ett fall som dom behöver lösa och dom gör det. Catlins kompis verkar bli denna säsongens badguy och det kan bli intressant. Sen har vi faktumet att historien verkar ha förändrats lite och Barry har nu mindre tid, det känns så där.

Supergirl Säsong 5 Avsnitt 2

Jag tror faktiskt inte att den nya journalisten är så fruktansvärd som Kara vill göra gällande. Det bevisade ju han lite genom att jobba i ett soppkök också.

Brainy är ju som vanligt helt underbar i sin oförmåga att läsa av andra människor. Dock är Lena en person som just nu skrämmer mig, det känns som att hon just nu krossar väldigt många moraliska gränser utan att riktigt förstå det helt själv. Utan själv går hon runt och tänker att allt hon gör är för mänsklighetens bästa…

The Flash Säsong 6 avsnitt 2

Det känns lite som att denna säsongen är en upprepning på förra. Barrys öde är att dö eller försvinna och han och teamet försöker förhindra det. Känns inte direkt jättenytt utan exakt samma sak som i förra säsongen bara att dom gör det utan sin dotter. Jag hade velat ha en lite större variation.

Det som jag dock gillar är att vi får se lite mer av killer frost det livar upp stämningen lite.

Arrow Säsong 8 Avsnitt 1

Jag börjar nu se en viss liket mellan The Flash och Arrow, nämligen att både Oliver och Barrys öden inte direkt ser så positiva ut. Oliver har hamnat på en annan jord där både Tommy och hans mamma lever vilket jag verkligen gillade. Men John hittade honom och hämtade hem honom.

Vi fick också följa ungdomarna i framtiden, vilket kändes som att dom inte riktigt är så goda vänner längre…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer