Supergirl - The Flash - Arrow

Sakta men säkert tar jag mig igenom DC Comics serierna men jag har insett att denna säsongen av Arrow faktiskt är helt okej, vilket jag inte känt på några år!


Supergirl Säsong 4 Avsnitt 3

Jag förstår att Kara försöker överkompensera och att hon flyger över hela jorden för att fixa någons favoritmat är ju inte ett problem. Men det gick kanske lite för långt när hon stal Lex dagböcker från polisen. Jag vet att hon vill lita på Lena och tror att dom är bästa vänner, jag hoppas också på att vi ska få tillbaka Lena, men just nu är hon faktiskt helt lost!

Sen har vi Karas nya kollega, jag har väldigt svårt att läsa av och förstå honom, hur mycket jag än försöker! Vi fick också reda på vad som hade hänt på mars och med Johns bror, jag tyckte bara så synd om John. Sen har vi också att Brainy och Nia som har lite problem i sitt förhållande, jag förstår att hon tycker att han var jobbig samtidigt som jag inte kunde låta bli att tycka synd om honom.

The Flash Säsong 5 Avsnitt 3

Jag har väldigt svårt att acceptera att Barry bara har gett upp och accepterar att han ska dö, tycker faktiskt att det känns väldigt orealistiskt, dock tycker jag att det var kul att han kom på Catlins vän stjäla saker från dom för hur charmig han än är så är han verkligen skum och märklig. Jag förstår att han vill bota sig själv, men ibland blir man lite frustrerad över att folk inte kan se vart gränsen går.

Jag tycker också att det är väldigt tydligt att Arrow och the Flash just nu är väldigt sammanbundna och jag väntar bara på ett crossover avsnitt.

Arrow Säsong 8 Avsnitt 2

Det är något stort på gång, samma tidsgubbe dyker upp titt som tätt i både The Flash och Arrow. Det visade sig också att Earth 2 som Oliver var på i det förra avsnittet helt och hållet försvann. Johns fru är också inblandade i allt på något sätt och vet mer än vad jag trodde.

Jag är faktiskt inte heller helt med på det som händer i framtiden, men det har nog också att göra med att det intresserar mig något mindre…

Supergirl Säsong 4 Avsnitt 4

I detta avsnittet fick vi reda på att William är en undercover journalist som jobbar för att avsölja deras nya chef och han är som jag trodde en bra person. Jag har förstått att många är väldigt anti honom och gillar inte alls tanken på en kärleksrelation där. Men den tanken stör inte mig så mycket faktiskt…

James flyttar också, men jag tror faktiskt inte att det är en karaktär som jag kommer missa. Dock gillar jag inte alls den inriktningen som dom ger Lena nu…

The Flash Säsong 5 Avsnitt 4

Ibland blir det bara lite för mycket när Barry försöker vara så superduper god att man blir irriterad. Dessutom så låtsas han att han är så prefekt hela tiden också! Dock tycker jag att dom gjorde rätt i att försöka hjälpa Ramsey och kanske inte på bekostnad av sitt eget liv och jag tycker att han var lite väl hård mot Cisco.

Kul att vi får se mer av Killer Frost och framför allt vill jag ha mer tid med henne och Ralph eller Catlin och Ralph, kan bli lite rörigt där ibland…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer