Suits & Grey's Anaomty

Jag är så glad över att Suits är tillbaka, det är verkligen en bra serie som fortfarande håller bra kvalitet efter 7 säsonger även om den har haft sina ups and downs genom åren. Jag hade också ”turen” att ha några avsnitt att se på i rad vilket gjorde att det blev lite lättare att komma in i serien igen eftersom det var längesedan man fick avsnitt senast. Ska också bli spännande att se hur dom knyter ihop Mike och Rachels story eftersom att dom två ska sluta efter denna säsongen!

Suits 7x11. Hard Truths

Förra avsnittet avslutades med en väldigt efterlängtad kyss mellan Donna och Harvey. I detta avsnittet ställde den bara till med problem och under större delen av avsnittet så gled dom bara längre och längre ifrån varandra. Frågan är bara vilken skada det gjort på Harveys förhållande och jag måste erkänna att jag hoppas på en ganska stor skada.

Med tanke på att Jessica redan har försvunnit ut serien så gör det mig inte så mycket att dom tar bort hennes namn från dörren. Jag har alltid gillar henne, men när det står mellan henne och Harvey är valet inte så stort!

Suits 7x12. Bad Man

Jag förstår att dom inte vill svika Jessica, men samtidigt går det inte att komma ifrån att man inte är lika engagerad i hennes story nu när hon inte är med i serien längre. Dock förtjänar hon sina pengar.

Sen har vi Harvey och Paulas förhållande, för även om dom lyckades att lösa sina problem nu, så känns det ändå som att dom har en hel del saker att ta sig igenom innan allt är som det ska vara igen. Jag har ju inte något emot henne förutom att hon är i vägen för Harvey och Donna.

Suits 7x13. Inevitable

Wow vilket avsnitt alltså jag var typ i en känslomässig berg och dalbana under hela avsnittet! Jag har ju ingenting emot Harveys flickvän, men Donna är så mycket viktigare för mig! Så även om jag förstår Paula så hatar jag att hon gav Harvey det ultimatrummet som han gjorde. Vad som gör mig ännu argare bra att han faktiskt lyssnade på henne och som tur var ändrade han sig faktiskt och rättade till det på slutet! Jag tror ändå att detta var det bästa som kunde hända, någonstans måste man bryta för att kunna komma vidare i storyn.

Grey’s Anatomy 14x18. Hold Back the River

Jag tycker det känns jobbigt när man vet att vissa favoritkaraktärer i serien inte har många avsnitt kvar. Det som ändå känns skönt är att april börjar kännas mer som sig själv, jag älskade när hon gick runt och bad om ursäkt för allt dumt som hon har gjort. Dock blev det lite fel när hon pratade med Maggie om att hon hade kysst Jackson. Amelia gjorde också den första operationen med den nya tekniken som de forskat fram, tyvärr hjälpte det dock inte är den tjejen som de tagit fram det, men dom lyckades ändå rädda ändå en ung killes liv.

#greysanatomy #suits #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer