Suits – Säsong 5

Det gick snabbare än planerat för mig att komma igenom säsong 5 av suits. Det kan dock ha att göra med att jag faktiskt också hade lite mer tid än jag räknat med i helgen att plöja serier. Jag har också precis insett att den sista säsongen av suits ännu inte har kommit ut på netflix vilket ger mig lite panik, jag vill ju kunna sträck se alla säsonger nu när jag väl har dragit igång projektet med att se serien från början.

I denna säsongen så var Mike tillbaka som en advokat, han och Rachel är fortsatt stabila. Men det som jag verkligen fastande för i denna säsongen är ju hur dom började att bygga upp Harvey och Donna. Att Donna slutade och började jobba för Louis och att Harvey faktiskt fick känna på hur ett liv utan Donna kan vara. Dock hittade han en fantastikersättare i Gretchen som faktiskt var en Donna bara några år äldre.

Allt detta har man dock nästan glömt bort med tanke på att de sista avsnitten av säsongen handlade om Mike och det faktum att han blev arresterad i samma veva som han sa upp sig för att börja ett nytt och hederligt liv. Så nu slutade säsongen istället med att Mike hamnar i fängelse i två år och lämnar en advokatbyrå i kris i sitt spår…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 146 visningar

Gillar

Kommentarer