Storytel

Jag har nu i snart två månader använt mig väldigt mycket av Storytel och jag är verkligen imponerad! Jag har tidigare varit negativ till talbok och jag får erkänna att jag fortfarande har lite problem med det! Men det är smidigt, jag kan lyssna på bok när jag både städar och lagar mat, vilket gör tråkiga grejer mycket roligare. Jag har altid en fysisk bok som jag läser vid sidan av, men ljudboken har helt andra användningsområden. På storytel kan man också läsa e-böcker, vissa böcker finns endast som talbok och vissa endast som e-bok men många finns som både och. Många böcker finns både på svenska och engelska och man kan själv välja vilket språk man vill lyssna på.

En annan sak som en stressad person som jag gillar är att man kan styra farten, i 4 olika lägen. Långsammaste är väldigt långsam och på den snabbaste låter dom lite som smurfar, men man vänjer sig och på det sättet kan man halvera tiden som boken tar att lyssna på.

Om ni är lite osäkra på om ni vill testa storytel är mitt tips att utnyttja dom 14 gratisdagarna som man kan prova. Man kan också vara många på ett konto, hela min familj delar på ett konto och det fungerar utmärkt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer