Stad av skuggor – The Mortal Instruments 1

Jag hade en period i sommras där jag plöjde flera böcker iveckan. Den tiden finns inte riktigt just nu när jag går i skolan och mittlager med bokinlägg börjar sina. Just nu läser jag första Vampire Academy bokenoch Lyssnar på första pretty little liars boken…

The Mortal instruments fastnade jag för då filmen kom ut,som jag verkligen gillade, men som det inte gick så bra för och plötsligt såstor man där med en chliffhanger som är till duga och man måste läsa böckernaför att få reda på vad som kommer hända. Detta inlägget kommer innehålla en delspoilers, men jag känner att jag typ behöver terapi efter denna boken. Ni vetkännslan när ni har ett par som ni verkligen gillar som passar jätte bra tillsammansoch som verkligen har ett strakt band, sen så droppar dom bomben och förklararatt dom är syskon!?! WHAT?! Så kan man faktiskt inte göra!

Nu blev det väldigt negativt där uppe, men dom lyckades heltenkelt att överraska mig. Jag gillarverkligen boken och ska absolut läsa domandra, men vad fan håller dom på med!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 327 visningar

Gillar