Snart är The Vampire Diaries slut

Helt ärligt har jag för mycket serier på mitt veckoschema nu. Jag har inte gjort så mycket annat denna helgen än att bara försöka komma ikapp i alla serier. Nu var det den typen av helg som jag verkligen behövde, men det betyder ju inte att man vill att alla helger ska vara så lugna bara så att man kan hänga med okej i sina serier. Nu är det dock så att föra veckan jobbade jag mycket och började på en ny praktik vilket gjorde att jag hade mindre tid att se serier och jag hamnade efter fort!

Chicago MED 2x14.Cold Front

Jag hatar katastrofavsnitten när dem ska välja vilket liv som är värt att rädda. Jag tycker att det är så fruktansvärt tragiskt samtidigt som det är det ända rätta. Men tänk själv att vara läkare i ett sånt läge och välja vilket liv som är värt att rädda. Som vanligt så är favoriten Dr Charles och jag älskade hur han behandlade patienten som försökte gå före i kön och ringde och sa att han hade skjutit sig själv bara för att få uppmärksamhet.

Timeless 1x15. Public Enemy No. 1

Jag älskar att dem tog tidmaskinen och nu kör sitt egna race. Det kändes som att dom satt i knät på Rittenhouse lite för mycket och nu kan komma utifrån och få ett lite större perspektiv. Jag vet fortfarande inte vem som jag tror på mest. Känns som att det borde komma en twist snart där Rittenhouse är dem goda i alla fall. Nu är det viktigaste att Rufus klarar sig. Känns som att det kan bli ett problem med tanke på att han antagligen kommer att vara skadat ett bra tag framöver.

Riverdale 1x4. The last Picture show

Något skumt är det med läraren. Hon har helt klart fått upp ögonen för lammkött så det känns ändå bra att dom blev påkomna. Dock förstår jag mig inte på Bettys mamma. Läser hennes dagbok, vill inte att hon ska ha några kompisar. Det har faktiskt gått lite för långt.

Jag har också fått upp ögonen för Kevin Keller som hittade en kille som han pappa inte hade tyckt om. Jag tror att det kan bli en riktigt intressant story att följa!

The Vampire Diaries 8x12. What are you

Kai är tillbaka och du kan inte lita på honom alls, men ändå så älskar jag honom, han är rolig och intressant att följa och jag hoppas verkligen att han har en lite mjukare sida som gömmer dig någonstans.

Om jag har förstått det hela rätt så är det 3 avsnitt kvar av TVD innan serien säger hej då för alltid och det känns som att allt kan lösa sig, men jag har inte någon aning om hur det ska gå till. Det gör att jag just nu verkligen tycker att serien är spännande och bättre än på många år. Vilket också gör mig jätte glad för även om det är dags för serien att säga hejdå, så känns det väldigt bra att den verkar göra det med flaggan på topp. Vi får bara hoppas att allt löser sig helt enkelt!

#riverdale #timeless #chicagomed #onechicago #tvd #thevampirediares #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer