Smash "Seriefinalen"

Nu har jag tyvärr fått säga hej då till en serie som jag tycker är riktigt bra, nämligen Smash. Smash, är en riktigt bra serie, för alla som uppskattar duktiga skådespleare och fantastiska sångare kombinerat in i en och samma story.

Men att serien inte skulle få en till säsong har stått klart ganska länge och därför lyckades dom också ge serien ett riktigt slut, vilket är det viktigaste. En serie behöver inte hålla på för länge och 2 säsonger av hög kavlitet är inte något jag klagar över. Om något år så tror jag att jag ska maraton se serien.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, alla fick sina bra slut. Ivy berättade för Derek att hon var gravid och han verkade inte ha något emot det. Jimmy berättade allt för Karen, han skulle hamna i fängelse i några månader men dom var ändå tillsammans. Kyle van en Tony vilket nästan känns som det viktigaste. Sen var det också ganska viktigt att Ana fick tillbaka sin roll som Diva. Julia knackade på dörren Micahel som hintade att dom två kunde bli tillsammans och Tom hittade sin blivande man även om han inte själv viste att han var gay...

Så jag är nöjd med slutet, om alla serieslut skulle vara så här bra skulle man aldrig behöva oroa sig....

Hej då Smash vi ses igen om ett år eller två. Ny väntar jag bara på att musiken ska komma ut på spotify!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Smash
  • 425 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest,
Tråkigt att den är slut, men bra att det blev ett bra slut iaf :)
lica.nu