Smartburk

Ni som följer seriebloggar har säkert hunnit läsa några inlägg om www.smartburk.se Jag valde dock att vänta lite med att skriva om det så jag fick några extra dagar att prova det.

Mitt intryck av sidan är bra, det finns fortfarande saker som kan förbättras och jag tror verkligen att den kommer bli bättre och bättre under tidens gång. Det jag saknar mest är en app till telefonen, men som jag förstår det så jobbar dom med det nu. 

Förtilfället använder jag mig av Sidreel appen som kanske är min mest använda app, men det är aboslut möjligt att den kommer bli utbytt. för smartburks hemsida tycker jag är mycket bättre. Den är lätt att använda och det är lätt att de följa hur långt man har kommit i serierna. Jag gillar också att det finns en vill se flik. 

Något som jag efterlyser är att alla serier som man sett klar och som är nedlaggda läggs i en flik och serierna som har paus hamnar på en egen. För just nu läggs serier som man sett alla avsnitt av men man väntar på en nya säsong i samma fack som serier som man sett klart men är nedlagda. Men så är det dock inte med alla serier. Så jag antar att det är något som dom arbetar på. 

På vissa serier så finns det också en nedräkning till när nästa avsnitt börjar (som är riktigt smidig) och på andra serier kan man redan bocka i avsnitt som inte finns som sedda. Även detta känns som något som kommer att fixas till. Sidan har trots allt inte varit online i en vecka än. 

Så jag kommer fortsätta att använda smartburk men även behålla min sidereel app ett tag framöver och sen om jah är nöjd med smartburk appen så kommer jag antagligen byta över till smartburk helt och hållet...
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 303 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Jag använder mig av iTV shows. Den rekommenderar jag. Den har alla dom sakerna du skrev om och är min mest använda app!
Guest,
Herre min alien. Den sidan har jag glömt att skriva om. Blev kontaktad av de som skapat den där de hoppades på att få lite reklam för sin sida i min blogg. .... Dags att börja pula på den reklamen kanske...
afreaklikeme.blogg.se/
Guest,
Hej Sofia! Kul att du gillar Smartburk. Idag har vi varit uppe prick en vecka och så klart finns det en massa barnsjukdomar att fixa. :) Men vi jobbar på och har redan stängt ett gäng buggrapporter. Säg gärna till om du hittar några fler konstigheter! Precis som du skriver håller vi på att bygga en app för Android och iPhone. Jag hoppas att vi kan vinna över dig helt i framtiden och ge dig ett ännu enklare sätt att hålla koll på alla favoriter.
www.smartburk.se/anvandare/tobiassjosten