Sleepy Hollow Säsong 1


                             

Sleepy Hollow är en serie som blev en stor hit i USA i höstas. Då gav jag serien en chans och såg 3 avsnitt innan jag la den på hyllan. Jag hade riktigt svårt att komma in i den och alla andra serier på mitt propfulla veckoschema lockade helt enkelt mer. 

Nu har jag sett hela säsongen och tycker den är mycket bättre, kanske lite för mörk och hemsk för mig, men ändå sevärd. Men jag står fast vid att den var lite svår att komma in i ordentligt och för mig passade den bra som maraton projekt. Nästan varje avsnitt hade en egen story som hörde ihop med huvudsoryn, vilket jag gillade. För du kunde tycka att du fått svar på dom frågorna som du hade under avsnittet, men lämnades ändå med lite frågor som gör att du vill se mer.

Favorit karaktär är utan tvekan Ichabod och han kommentarer om den morderna världen, internet, mobiler ja allt mordernt är underbara. Många gåner var det faktiskt mer han och Abbie som fick mig att vilja se serien istället för storyn. Dels för att jag tyckte att den var väldigt komplicerad med folk som återuppstår från det döda och parallela världar....

Antagligen så kommer denna inte ligga på mitt veckoschema men jag kommer helt klart att se säsong 2, framför allt för att se hur Abbie tar sig tillbaka till den vanliga världen!.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 499 visningar

Gillar