Shadowhunters & Legend of Tomorrow

Shadowhunters och DC’s Legends of Tomorrow är temat på detta inlägget. Kul att Shadowhunters är tillbaka även om jag redan nu har svårt att hinna med alla serier som jag har på mitt veckoschema. Dock har denna helgen varit bra för mig då jag faktiskt hunnit ikapp i väldigt mycket. Även om det hade varit mycket bättre om jag inte hade behövt jobba riktigt så mycket som jag gör just nu! Men när Maj är över så borde jag få mer tid, i alla fall i några dagar. Sen sak jag försöka att inte hamna så långt efter igen, men jag får också skylla på att jag har haft svårt att hitta avsnitt ibland som fungerar bra, men denna helgen har jag haft et bra flow!

Shadowhunters 3x1. On infernal Ground

Det svåra med att se på Shadowhunters är att serien skiljer sig en hel del från boken och även om det gör det mer spännande så är det också lurigt att hänga med i allt som händer och vad som är bok och vad som är serie. Framför allt nu när jag har läst alla böckerna och ”vet” vad som ska hända.

Annars tycker jag att avsnittet var bra, känns som att Clary och Jace är äntligen är på väg att få ett stabilt förhållande och jag älskar Alec och Magnus och vem vet Isabel kanske hittade sig en läkare. Jag är dock fortfarande förtjust i Rafael men jag undrar vad han håller på med!

Shadowhunters 3x2. The Powers that be

För det första måste jag bara påpeka hur otroligt snygg Alec var i detta avsnittet, han är alltid det egentligen. Men det var lite extra långa snuttar på han när han flörtade lite med den nya trollkarlen och det lyckades han bra med. Hela vägen till en tv soffa i sverige! Shit asså!

I övrigt var den ikke planerade dubbel dejten något som som var både awkward och under hållande. Samtidigt som jag tycker synd om Jace som har lite jobbiga demoner som han fajtas med helt själv!

Legends of tomorrow 3x15. Necromancing the Stone

Sara blir besatt av Mallus och teamet gör allt för att rädda henne även om instruktionerna är att döda henne. Med Ava i spetsen gör dom allt för att överleva Sara samtidigt som dom försöker rädda henne. Jag tycker dock lite synd om Ava som blir dumpad så fort Sara är i säkerhet. Legenderna hr nu också ett antal av dom viktiga totems. Samtidigt som Nora nu har blivit besatt av Mallus.

Legends of Tomorrow 3x16. I, Ava

Det var kul att få lära sig mer om Ava och framför allt kanske se det som kommer komma. Att hitta Rip och berätta varför han har tagit med sig Ava från framtiden. För detta kändes mer som ett avsnitt som började bygga upp en story än ett avsnitt där man fick alla svar.

Sen har vi Amaya som fick tillbaka sitt totem men förlorade hennes barnbarn på kuppen och

som sedan rymde från skeppet för att åka tillbaka och ändra sin historia.

#legendsoftomorrow #shadowhunters #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Nebba
Nebba,
Jag har väldigt svårt för Shadowhunters eftersom den skiljer sig så himla mycket mot böckerna.
nouw.com/nebba