Serietips

Hej, det är i sånna här tider då nästan alla serier man följer är på paus som man har tid att sätta tänderna i en ny serie. (eller se ikapp serier som man ligger efter i vilket jag håller på med nu). Kollar man igenom alla serietips jag gjort genom åren så kan man se att vissa dyker upp om och om igen, se det som en liten hint och börja se den!

1. Downton Abbey - en av mina absoluta favoritserier, som alltid håller hög standard är underhållande och bjuder på en del skratt och tårar.

2. Revenge - En serie som går upp och ner kvalitets mässigt men är just ni inne på sin 4:e säsong som kan vara den bästa hittills.

3. How to get away with murder - en av höstens nya serier så om man inte vill ta på sig ett för stort projekt är detta perfekt. Jag skulle nog vilja säga att detta är den bästa nya serien under hösten.

4. Game of Thornes - Om du inte sett serien gör det, man måste ge den en hel säsong och börja på säsong 2 innan man verkligen är fast, den är komplicerad och välgjord med väldigt många karaktärer, men den nya säsongen drar igång i vår så det är inte helt fel att börja i god tid med att se ikapp serien innan dess.

5. Under the Dome - Detta är egentligen en sommar serie som jag håller på att se ikapp just nu. Säsong 3 börjar i sommar så även här kan man passa på att se ikapp innan den nya säsongen drar igång. Riktigt bra och spännande serie!

6. Hart of Dixie - Rachel Bilson i huvudrollen, behöver jag säga mer? Även detta är en serie som har haft varierad kvalitet, men även i seriens dåsigaste stunder har jag inte kunnat ge upp den och jag har räknat den som en av mina favoritserier sen första avsnittet. Hart of Dixie är en feel good serie på hög nivå och det har släppts ett avsnitt på säsong 4 som höll riktigt hög nivå så jag ser väldigt mycket fram emot att få se den nya säsongen...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 362 visningar

Gillar