Serier vecka 13 del 3

Arrow 2x18. Your Wild Life's Gonna Get You Down

Jag blev så irriterad på Oliver när han sa åt Roy att göra slut med Thea! Sen tycker jag att det är ologiskt att Thea tackar nej till Olivers hjälp att komma hem, men hoppar in i Slades bil direkt. Tycker att det känns ganska ologiskt.

Sen undrar jag också över hur korkar Laruel faktiskt är, det är ju inte så att Sarahs mask täcker hela ansiktet direkt och dom är systrar, så att hela ändra rösten grejen ska räcka känns bara dumt. Egentligen har jag ju inte något emot Sarah, förutom att hon är tillsammans med Oliver. Jag har också hört lite spekulationer om att Felicity ska över till den nya serien och det är jag inte alls med på!

The Vampire Diares 5x17. Rescue Me

Vart ska jag börja med denna serien… en gång i tiden var den en av mina favoriter, men det är den inte längre.Jag tycker att handlingen är ganska långtråkig och som en dålig cover. För det som serien egentligen är, är en kärlekshistoria om en tjej som blev kär i en vampyr sen hans bror och under denna tiden har i stortsätt alla hennes vänner också blivit vampyrer eller något annat övernaturligt.

Denna storyn som i grund och botten verkligen är Awsome! Har nu tappat sin gnista. Jag har kommit till den punkten då jag faktiskt inte bryr mig direkt längre och jag fortsätter att kolla på den på grun av Caroline och Stefan som är mina favoriter i serien. Bara för at dom två råkar vara mina favoriter betyder det inte att jag vill se dom två tillsammans! Verkligen inte, dom är bästa vänner i mina ögon inget mer för det som dom har är perfekt!

Så att inte någon missförstår det jag kommer skriva nu. Klaroline är mitt största ship på flera år, det är mitt viktigaste ship och mitt största OTP så missförstå inte det jag kommer att skriva här under. Klaroline är End Game!

Även om Klaroline i mina ögon kommer att vara end game oavsett vad dom hittar på för dumheter så ÄLSKAR jag Enzo, jag har gillat honom från början, men jag gillar honom också med Caroline. Som det ser ut nu kommer det i alla fall inte bli något Klaroline under nästa säsong heller. Enzo är nämligen en lagom Klaus stand in. Han kan inte fylla upp det tomrummet som Klaus lämnade men han försöker inte heller. Men har sin vackra dialekt han är snygg som bara den och (lite) bad ass även om man kan se det goda i honom. Han retar och utmanar Caroline precis så som hon ska bli och jag älskar det som om dom nu får en liten fling är det fine med mig, Klaus har ju ändå sagt att han ska vänta så länge som det behövs för att hon ska inse att dom två är perfekta för varandra och det kan ta lite tid även om det känns som att hon har ett lite öppnare sinne nu. Sen måste jag säga att hon är lite korkad, det är ju inte så att Stefan hade tvekat att döda någon för att rädda någon av hans vänner så att döma Enzo för mycket är jätte löjligt. Men denna serien börjar ju göra sig känd för att vara löjligt.

Så för att sammanfatta allt jag skrivit, HEJA CALENZO och skärpning TVD överlag.

Suits 3x14. Heartburn

Stackars Louis, han är ju så ful söt att man bara vill krama honom jag tyckte också så synd om honom när han fick sin hjärtattack. Men det som jag också gillade var att alla verkligen i det läget visade hur mycket han betyder för företaget. Han och Harvey är ju också så roliga tillsammans. Harvey är verkligen hans största idol, så roligt att se!

Sen undrar jag också vad Donna håller på med och jälper Harvey med Scotty, jag blir så trött på dom!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 522 visningar

Gillar