Serier vecka 13 del 2

Hart of Dixie 3x15. Ring of Fire
Jag måste säga att jag verkligen tycker att Hart of Dixie har återhämtat sig väldigt mycket under pausen. Det som jag saknar är Zade scener, men jag har en kännsla av att det kommer, SNART! För det verkar som att Joel snart måste dra. HAHA som jag väntat på detta i faktiskt nästan en hel säsong, med tanke på Zoes tidigare resultat med pojkvänner så trodde jag aldrig att det skulle hålla så här länge. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge right?! Detta har verkligen inte varit ett bra serie år när det kommer till min ship! Kan inte serieskaparna prata ihop sig i alla fall på CW så man kan ha något att glädjas åt i någon av deras serier?!

Snart måste väl ändå Wade tröttna på flickvännens unge eller så blir hon tvingad att göra slut för att hennes barn vill det. Även om jag gillar dom och Wade förtjänade att ha någon undertiden Zoe hade Joel.

Jag fick också en liten känsla av att dom kanske kommer ta tillbaka Lemon och Lavon, inte mig emot. Jag gillade honom med AB men inte riktigt ett ship från min sida. Hur som helst så ser jag i alla fall verkligen fram emot Hart of dixie varje vecka och det är absolut det viktigaste!

The Fosters 1x21. Adoption Day
Gud vad jag känner mig elak över att jag faktiskt är glad över att Callie inte blev adopterad. Jag vet att det är fel men hon och Brandon passar så bra tillsammans även om han flippat ut lite det senaste. Dock förtjänar han inte att bli så brutalt misshandlad som han blev. Jag antar att han nu inte kommer kunna spela piano och kommer deppa över det i nästa säsong.

Jag hoppas verkligen inte att Marianas pojkvän måste flytta dom är så söta tillsammans. Men Alzeimers är en fruktansvärd sjukdom och som tonåring ska man inte behöva ta hand om sin sjuka mamma. Även om jag förstår att han vill spendera så mycket tid som möjligt med henne innan hon glömmer bort honom helt!

Dallas 3x5. D.T.R.
Nu är det krig inom Ewing familjen, vilket jag egentligen tycker är lite synd. Jag gillar när dom är Bad ass och jobbar tillsammans, men helt ärligt så förtjänar ju John Ross att få lite motgångar, jag gillar honom men han är ganska svinig. Dock hoppas jag verkligen inte att Pamela blir omvänd. Jag gillar verkligen henne och John Ross även om han inte behandlar henne väl. Han måste bara komma till insikt och förbättra sig själv. Gärna snart också!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer