Serienörden är på gång!

Som ni märker så ligger jag fortfarande efter i serierna och jag hoppar lite i hur jag ser på dem. Dels för att det är vissa avsnitt som jag är mer intresserad av än andra och dels för att jag inte vet vilket avsnitt som jag borde se först egentligen. Och som jag skrev igår så kan man passa på och se många avsnitt i rad om man har möjlighet till det.

The Originals 4x1. Gather up the killers

Att gå så lång tid som jag gjort utan sin veckodos av The Originals är inte humant! Att jag älskar karaktärerna i denna serien är nog uppenbart för alla. Men jag själv hade glömt bort hur mycket jag älskar dem. När Klaus fällde sina första otrevliga kommenterar som får en att rysa av lycka bara för att han är så briljant! Eller Hayley’s kamp om att rädda syskonen. Eller lyckan man kände när man inser att personen som är bakom Hayley är Elijah och deras scen tillsammans var så fin.

Nashville 5x11. Fire & Rain

Jag har faktiskt tänkt på hur bra hela familjen och framför allt Deacon hanterade Raynas bortgång, men i detta avsnitt fick man verkligen se smärtan och det var faktiskt riktigt jobbigt många gånger.

Maddie gjorde bort sig på tv, det var faktiskt riktigt jobbigt att se, för jag har tyckt att hon har varit jobbig och överdrivet trotsig många gånger, men så som hun utryckte sig var faktiskt att ta det hela lite för långt.

Slutet på avsnittet älskade jag då alla valde att hjälpa till att slutföra Raynas och Deacons album. Jag älskade den scenen med den låten! Så vackert!

Reign 4x5. Highland Games

Jag känner mig faktiskt väldigt kluven när det kommer till Mays nya fästman. Det hade varit en sak om han faktiskt ljög om det han gjorde, men jag uppskattar verkligen hans ärlighet! Jag har inte något emot bad boys om dem har något att erbjuda…

I Frankrike är det lite kris, inte nog med att Charles är galen. Leight är tillbaka och Claude vill inte längre vara gift (vilket är förstålit). Men jag har kommit fram till att jag gillar hennes man. Jag ser något där som jag inte gör med Leight. Nu har jag dock kommit över honom med Greer, men nu när det visade sig att hon har lite äktenskaps problem så känns det ändå som att de på något sätt ändå kan vara ment to be!

Switched at Birth 5x6. Four Ages in life

Jag gillar verkligen Daphenie och Mingo tillsammns och jag förstår inte samtalet på bänket. Dels för att han var snorfull och oavsett vad han säger i det läget så är det bättre att ta det vid ett annat tillfälle. Jag tror ändå på dem i slutändan.

Jag gillar att Bay stod upp mot sin chef och jag tror att en fin vänskap kan växa fram där. Dock kunde till och med jag se att det var en gäng tatuering som hon gjorde på killen och hon ska vara sjukt nöjd över hur lätt hon slapp undan.

#nashville #reign #theoriginals #switchedatbirth #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer