Seriehelg!

Jag är så glad över att Jane the Virgin är tillbaka, det är en riktig feel good serie som får än att må bra. Arrow å andra sidan var en besvikelse, långtråkig och ointressant är ord som i stort sätt beskriver allt jag känner där just nu. Once upon a time är jag fortfarande lite osäker på men denna nya storyn kan bli bra, men det kommer att krävas en hel del för den att nå dit.

Gotham 4x4. The Demon’s Head

Denna säsongen intresserar mig, både för att jag är intresserad av att veta vad som händer med Bruce för han har verkligen blivit intressant denna säsongen. Sen har vi Sofia Falcone som också är väldigt intressant, fast på ett helt annat sätt. Här har vi en person som jag tror kan gå hur långt som helst och det kommer ta tid innan folk förstår vad hon gör. Sen har vi också Ra’s Al Ghul, måste nog kolla närmare på denna personen för det här är inte den första serien som han har dykt upp i. Vilket jag tycker gör det extra intressant!

Arrow 6x1. Fallout

Helt ärligt börjar jag att tröttna på Arrow och de gjorde jag redan under förra säsongen. I detta avsnittet hände det massa saker men ändå lyckades dom inte med att fånga mitt intresse. För jag tyckte ändå att det var långsamt och tråkigt. Laurel är tillbaka men en elak sådan och allt känns bara uttjatat. Det ända som faktiskt intresserade mig var Olivers son, jag tror och hoppas att dom kan bygga upp något runt det. Sen var det slutet när Oliver blev avslöjad som the Green Arrow. Det var en intressant twist och jag ser faktiskt lite fram emot vad dom ska göra med det!

Once upon a time 7x2. A Pirate’s Life

I detta avsnittet fick man lite mer förklarat för sig. Det är riktiga Regina och Henry som har blivit drabbad av den nya förbannelsen, men med en ny Hook. Så då är min nästa fråga, vad Rumpel gör där, för dessutom verkar han vara riktigt hygglig, vilket jag inte direkt hade förväntat mig. Hela storyn om Henry och Cinderella har inte riktigt fångat mig än, men det kan den fortfarande göra. Dock undrar jag om vi kommer få se dom andra i Storybrook något mer, jag kommer minst sagt bli besviken om vi inte får se något mer av Snow och Charming. Emma och Hook fick i alla fall ett avsked!

Jane the Virgin 4x1. Chapter Sixty-Five

Jag har inte något emot Adam, jag har sett för lite av honom för att verkligen kunna döma honom, men han verkar ändå vara en bra kille. Dock får jag erkänna att jag hade föredragit Jane med Rafael, jag har alltid tyckt att det är något speciellt mellan dom två och blir därför lite besviken över att dom inte ens kan hålla sams just nu. Sen har vi Petra som blev påkommen i och med att hennes syster kom tillbaka jag tror dock att hon kommer överleva frågan är bara hur det går med hotellet och vem som kommer att köpa det.

#arrow #gotham #onceuponatime #janethevirgin #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 328 visningar

Gillar