Seriebloggen är tillbaka!

Hej!

Long time no see! Jag bestämde mig faktiskt att ta lite blogg ledigt under sommaren. På grund av värmen så såg jag inte på någon serie under sommaren och hade inte riktigt något behov eller sug efter det heller. Så jag passade på att njuta till fullo av västkusten som visade sig från sin bästa sida och valde båtturer och bad framför tv. Det är ju trots allt inte många somrar i Sverige som det ens är en valmöjlighet. Så alla mål som jag satte upp innan sommaren med serier som jag skulle se har inte nåtts jag ligger efter i allt och väljer att bara acceptera det.

Så jag får nu helt enkelt bara ta och välja vilka serier jag vill se och i viken takt som kommer att gå beroende på hur mycket jag har att göra på jobbet.

Jag har under många år varit väldigt hård mot mig själv och sett till att jag inte får se på mina maraton projekt om jag ligger efter i mitt veckoschema. Jag funderar faktiskt på att rata den iden helt och hållet och faktiskt se på det jag har lust att se på. Det är ju det som egentligen är poängen med serier, det ska vara en njutning och inte ett tvång.

Men när man har haft denna bloggen så länge som jag har haft den så går det inte att komma ifrån att det blir till ett tvång i bland och att uppdatera bloggen 3 gånger som dagen som jag gjort i vissa perioder kräver ganska mycket tid. Ibland blir det mer att man slängde ihop något bara för att uppdatera istället för att skriva något som faktiskt var bra.

Så hur upplägget kommer att vara får vi se och jag är öppen för förslag. Men jag vill nog mer gå tillbaka till min tanke när jag startade bloggen, att det ska vara en blogg där folk går in för att få tips om serier och inte bara läsa om mina tankar på dom senaste avsnitten jag sett. Som jag dessutom har legat så långt efter i att mina tankar inte ens är aktuella längre när bloggen publiceras.

Jag hoppas att ni tycker att det låter som en bra idé, så ska jag helt enkelt ladda om och hitta ny inspiration som jag ska försöka förmedla vidare till er!


#seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Övrigt
  • 92 visningar

Gillar

Kommentarer