Seriebloggen är 2 år

Jag har helt missat att seriebloggen har fyllt 2 år. Tänk vad fort tiden går! Roligt har det varit också även om det tar väldigt mycket mer tid än vad man kan tro! Men det bästa är nog alla nya vänner som man fått och kan diskutera avsnitten med. Även om jag den senaste tiden har känt lite bloggtrötthet så är det alla kommentarer som jag är så dålig att svara på som får mig att orka. Men nu när våren kommer och jag inte kommer jobba heltid plus en helg i månaden längre så. Både tror och hoppas jag att energin kommer tillbaka!

Har ni något önskemål på inlägg och kanske en följetång som ni är intresserade utav så säg till. Jag har tänkt att börja med veckans serietips igen. Men önskar ni något säg till helt enkelt så ska jag se om det är något som jag kan göra.

Dock kommer jag ta semester i en vecka. I morgon åker jag till Italien, jag kommer skriva och tidsinställa inlägg om alla avsnitt jag hunnit se. Hur många det blir vet jag inte än. Jag vet inte heller om jag kommer ha något bra internet så jag kan se något där. Så därför har jag bestämt mig för att ta semester även från bloggen.

Jag hoppas att ni får en trevlig helg och vecka så är jag tillbaka igen i slutet av mars! (Förutom mina tidsinställda inlägg såklart)

Byte så funderar jag på att som the vampire diares i vår, jag saknar serien som den var för dom första säsongerna var grymt bra! Tillskillnad från nu när den är lite utav ett sömnpiller. Sen går det inte att komma ifrån att jag saknar Klaroline!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar
  • Nära Krokslätt, Göteborg

Gillar