Seriebloggen 5 år!

Det är svårt att tro men enligt mina beräkningar så fyller seriebloggen 5 år idag! Jag har bloggat lite innan men inte lika aktivt som jag gjort de senaste 5 åren och då var det mer en reseblogg från mina år utomlands.

Vissa av er läsare har hängt med större delen av tiden vilket är jätte kul och självklart har det tillkommit nya med åren.

Jag vill först och främst tacka er alla som orkat med mig och min blogg under dessa år trotts att jag de senaste 1-2 åren inte har haft lika mycket tid för bloggen eller kanske framför allt att se på så mycket serier som jag en gång gjorde. Samtidig är jag inte heller redo att sluta och försöker i stället att hitta balansen mellan fritid (utan serier) och min lugna stund i soffan med mina serier.

Som jag skrivit många gånger innan så får ni gärna komma med förslag på vad ni vill se i bloggen. Man hamnar lätt i rutiner och jag vill självklart förnya mig, dock är det inte alltid så lätt att komma på nya saker eller teman så har ni något så är det bara att tipsa på! :D

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 274 visningar

Gillar