Scandal, Once upon a time & How to get away with murder

Scandal 7x7. Something Borrowed

Jag vet att det är hemskt av mig men jag gillar att Olivia mår dåligt, för just nu gillar jag verkligen inte Olivia. För när man tänker efter så är Olivias pappa så pass smart att om han verkligen ville komma undan från Olivia så kan han set, han har gjort det hon gör under en mycket längre tid. Så självklart har han inte några problem att kidnappa någon utan att spår lämnas. Att Olivia sen inte skulle göra allt hon kunde för att få tillbaka sin vän är inte heller helt otippat framför allt med tanke på vad hennes mamma sa, Olivias problem kommer försvinna om Quinn faktiskt är död. Dock hoppas jag att han inte sköt henne i slutet av avsnittet men jag tvivlar starkt på det…

How to get away with murder 4x8. Live, Live, Live

Riktigt bra avsnitt! Jag älskar att Connor vet allt nu, dels för att jag faktiskt aldrig gillat planen från början och med tanke på vad som hände så är jag ännu mer övertygad om att det var en dålig ide. Men nu är Annalise tillbaka och hon lyckades rädda Laurels barn, vi vet att Laurel överlever och att hela teamet är okej. Att det var Simon som skulle råka illa ut är väl det bästa som kunde hända även om man börjat få mer sympati för honom det senaste. Men att han skulle skjuta sig själv av misstag var mer än vad jag hade kunnat gissa mig till. Det är helt enkelt väldigt spännande just nu!

Once upon a Time 7x7. Eloise Gardener

Jag gjorde lite fel och hade missat att det kommit ut två avsnitt av Once upon a time och såg därför det sista avsnittet först. Jag tycker dock inte att det gjorde så mycket, visst visste jag om några spoilers men inte några jätte stora.

Nu vet man också hur Hook fick sin dotter och troligtvis varför de två har en sådan nära relation. Det som jag inte förstod i förra avsnittet var hur Eloise hade blivit fri och vad som hände med den elaka styvmamman. Det var ju därför att Hook hittade dem i detta avsnittet. Dessutom är Eloise häxan i Rapunsel men också Alice mamma. Jag börjar faktiskt att gilla denna säsongen mer nu! Även om man saknar många viktiga karaktärer.

Once upon a Time 7x8. Pretty in Blue

Detta avsnittet förklarade faktiskt en hel del och det gillade jag! Regina ville också få hjälp av Rumpel som av någon anledningen döljer att han minns något. Vi vet också varför det inte går att bryta förtrollningen. Dock gillar jag att Regina ändå jobbar på det och att det är en mor och son roadtrip på gång. Jag undrar verkligen vem det är som dem ska ta hjälp av som hatar Regina.

Vi har också fått reda på att det är Alice som är Hooks dotter och jag gillar att dem två börjar bygga upp en relation utan att dem faktiskt själva vet om det. Det ska också bli spännande att hitta Anastasia.

#onceuponatime #scandal #htgawm #tv #tgit #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer