Saving Hope Säsong 3

Så tog jag tag i mig själv och såg ikapp Saving Hope. Jagälskade första säsongen, medan säsong 2 var en ganska så lång snoozefest.Säsong 3 gick lite bättre, framför allt när man maraton kollade på den. Ingetfantastiskt, men avsnitten bara rullade på och jag slö kollade på dom medansjag satt och pillade med annat. Jag har just nu svårt att hitta en serie somjag verkligen fastnar i, vilket nog är bra, för det har jag inte riktigt tidför.

Detta var säsongen då allt hände, Alex dumpade Charlie, blevtillsammans med Joel, dumpade Joel, blev gravid, vet inte vem pappan är och typsamtidigt som barnet föds dör Joel.

Ja Joel som var den stora anledningen att ens se serien dog.Men på något sätt så gör det mig inte så mycket, serien är inte någon höjdareoch man kan ju lätt förstå att Daniel Gilles inte har tid att ha tvåhuvudroller i tv-serier samt vara små barns pappa. Nu kan han fokusera på TheOriginals och det är viktigare för mig.

Maggie hittade också en ny psykolog, haha. Maggie är helt klart min favorit nu när Joel är borta!

Så kommer jag fortsätta se Saving Hope, även om Joel inte ärmed? Med största sannolikhet, ja, jag har ju stora problem att sluta ser seriennär jag väl börjat, men jag kommer inte heller att sörja den dagen Saving Hopeblir nedlaggd….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer