Saving Hope 2x10 Wishbone

<

Midseason är här och det är med blandade känslor, jag har ju inte tid för mer serier…

Hade det inte varit för att Saving Hope nu går på helgen så kan jag efter detta avsnittet säga att den inte platsar på mitt veckoschema. Den var i samma klass som the Carrie Diares och Atlantis alltså bottenskrapet.

Alex bror dog i detta avsnittet och helt ärligt så det så himla löjligt, jag kan sitta och klaga på Grey’s Anatomy hur mycket som helst, men den är fortfarande 100 gånger bättre och mer trovärd. Hur länga ska de hålla på med spirit grejen? Det passar verkligen inte in längre, det var okej när Charlie låg i koma.

Det som lyfter hela serien är Joel och Maggie. För första gången fick inte Joel mig att tänka för mycket på Elijah. Det har nog med att göra att man har lärt känna honom bättre i The Originals. Frågan är bara hur länge han kan vara kvar i serien nu när the originals rullar på i full fart.

Maggie och Joel är ju det som gjorde att man fastande för serien, vet inte om egentligen vågar shippa dom men det gör jag. När jag tänker på Saving Hope så tänker jag nämligen på första säsongen som var riktigt bra, jag som hänt i början av andra har jag nästan glömt bort.

Nu värkar det dock som att Maggie är gravid, vet inte riktigt vad jag tycker om det än. Det får framtiden visa!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar