Sanditon - Säsong 1

Gillar du Jane Austin böcker och filmer så är Sanditon på riktigt ett måste för dig att se. Den är baserad på den sista boken som Jane höll på att skriva men aldrig hann bli färdig med.

Man får följa en familj med tre bröderna Parker, där en av dom är en arkitekt som håller på att bygga en ny turistort på landsbygden som heter Sanditon. Samt några av stadens invånare och en ung flicka från en landbruksfamilj som blev medbjuden efter att hon hjälpte en av brödernas familjer efter en olycka.

Som vanligt i Janes historier så är den fylld med lycklig och olycklig kärlek, drama och komplicerade karaktärer.

Den hade så många parallella storys att jag hade svårt att välja bara en favorit. Men Charlotte som karaktär en stark kvinna som går sin egen väg är alltid trevligt att följa. Sen har vi Mr Darcy karaktären Sidney Parker som av den anledning var helt omöjlig att inte älska. Miss Lambe och kusinerna som gör allt för att ärva sin Faster/Mosters förmögenhet.

Nu har vi bara en liten sak kvar och det är att kämpa för en till säsong. Säsong 1 är ju så pass bra att den förtjänar att ses oavsett vad, men självklart vill vi veta hur en bok som aldrig blev färdig slutar! Eller hur?! In på länken här under och dela! Ja självklart ska ni skriva under den också!


https://www.change.org/p/itv-give-us-sanditon-series-2

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer