Rush

Rush är den första boken i Breathless trilogin. Det är en bok som jag har väldigt blandade känslor för, den var inte dålig, men på väldigt många ställen väldigt långdragen, men jag kommer till det senare. Jag får kanske skylla mig själv när ​jag börjar med en bok under kategorin för dig som gillar Fifty Shades of Grey.

Yes boken hade sina likheter, men också väldigt stora skillnader, om jag ska vara rak på sak, likheterna var sexet och en av huvudpersonerna är en man med väldigt mycket pengar som tvingar tjejen att skriva på ett kontrakt. Där slutar likheterna, anledningen till att jag gillade Fifty Shades är storyn bakom, att få lära känna Christian mer och mer och lära sig mer om honom. i den här boken tycker jag inte man kommer karaktärerna så nära. Dock är grunden bra, men jag saknar något extra för att den ska bli riktigt intressant. 

Det finns två böcker till i serien och jag har inte bestämt mig för om jag ska läsa dom eller inte, jag ser potential i boken och man kanske kommer in i det mer om man läser dom. Sen är jag en person som gillar att slutföra en bokserie även om den inte är det bästa jag läst bara av ren nyfikenhet, så jag kommer säkert att läsa dom, dom står bara ganska långt ner på prioriteringslistan.....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

feliciaalj,
tack för tipset
efji.se