Riverdale, Dynasty & lite Chicago

Mycket arbete har gjort att jag nu ligger lite efter med mina avsnitt, men jag hoppas att jag snart är ikapp det är ändå många avsnitt som är på paus just nu vilket borde hjälpa också!

Riverdale 2x7. Tales from the dark Side

Att Polischefen skulle vara mördaren trodde jag faktiskt aldrig på, men att han skulle ha en affär med bormästaren trodde jag faktiskt inte heller. Dock kan jag förstå att Betty är lite on edge eftersom the black hood hade kontakt med henne.

Jughead har nu lite problem med tanke på att han ville ha hjälp av advokaten och nu vill hon ha hjälp tillbaka. Tack och lov så har han Archie vd sin sida i vått och tort vilket ändå är en stor trygghet.

Dynasty 1x7. A taste of your own Medicine

Galenskaperna fortsätter och jag gillar det. Fallon och hennes pappa är kanske inte riktigt dom bästa vänner just nu och hon är riktigt dålig på att be om ursäkt. Sen Caludia var inte riktigt så dålig som hon fick folk att tro, allt för att få den bästa chansen att hämnas. Dock måste jag säga att jag älskade Fallon i scenen när dem stod under pistolhot. För det går inte att förneka att hennes självförtroende och prat psykade Caludia lite i alla fall. Sen att hon trodde att pistolen inte fungerade va en helt annan femma.

Chicago MED 3x2. Nothing to fear

Dr Charles har varit min favorit sedan fösta avsnittet, men jag tror faktiskt inte att han är så över hela skjutningen som han vill göra gällande och jag tror faktiskt att Sarah har rätt här. Sen ligger det kanske något i att en person som gör så mycket för att förstöra för andra inte är helt friska som Charles sa. Samtidigt tycker jag att Sarah har rätt och man kan inte skylla allt som en människa gör som är konstigt på Psykiskohälsa.

Jag tycker också synd om Dr Rohdes som har det jobbigt både hemma och på jobbet och det gjorde att det kändes lite extra bra när det visade sig att han faktiskt inte gjort något fel.

Chicago PD 5x8. Politics

Jag hatar att Adam går bakom ryggen på teamet och sätter dem i problem Jay förtjänar verkligen inte det, även om Hayley kan ha rätt och han skulle kunna må bra av att prata med någon.

Sen har Kim, jag vet inte riktigt vad jag tycker hon hennes nya kille, framför allt inte nu när dem försöker måla upp honom som fienden. Samtidigt som jag förstår att han är arg på henne och smällde dörren i ansiktet på henne. Jag har ju också alltid önskat att hon och Adam ska hitta tillbaka till varandra.

#chicagopd #chicagomed #onechicago #riverdale #dynasty #seriebloggen #tv #tvserier

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 400 visningar

Gillar