Riverdale, Dynasty, Chicago Fire & Gotham

Så nu är jag i stort sätt ikapp helt, fastande lite i filmtittande igår så har mina favorit fredagsserier kvar att se så det blir en perfekt sysselsättning för denna regniga måndag.

Riverdale 2x4. The Town that Dreaded Sundown

Saker och ting börjar absolut gå för långt i Riverdale just nu och bråket mellan South och North side var bara helt oacceptabelt och urflippat. Man kan inte dra en hel stadsdel som kriminell, eller i alla fall som mördare och det är där som många gör fel Archie vill bara slåss vilket också är fel. Dock gillar jag the red circel som kan vara ett team mot mördaren, ett nätverk där folk faktiskt samarbetar. Det är det som faktiskt behövs just nu. Sen är jag också lite irriterad över att Betty inte ville berätta om brevet, ibland är folk bara så korkade i tv-serier. Men det kan dra som slutsats är att mördaren har koll på Betty, med tanke på att han vet vilken bok hon läste som barn…

Dynasty 1x4.Private as a Circus

Nu börjar det att hända grejer, jag tycker faktiskt att det var ganska kul att de faktiskt åkte iväg på en liten smekmånad trotts att det var så krisigt hemma att det inte fanns någon mobilmottagning gjorde det bara bättre.

Jag gillar också att Steven löste det, dock förstår jag inte hur han kunde låta Fallon släppa sex videon. För även om han älskar sin syster så har han ändå sin moral kvar. Det finns ju också bara en person som faktiskt säger ifrån till Fallon och det är hennes nya kollega. För det går inte att komma ifrån att hon tycker att det är roligare att sätta dit sin nya mamma än att göra det hon ska…

Chicago Fire 6x6. Down is Better

Bretts vän fick äntligen lämna dem och denna gången gick hon för långt genom att förfalska underskrifter och få Stella flyttad bara så att hon kan få ha Severide för sig själv. Någon gång så måste man ju faktiskt ta ansvar för sina handlingar och som Brett sa till henne, hon hade en chans att börja om och de hade gillat henne för den hon är, det hade kanske bara tagit lite längre tid utan alla mutor.

Nu börjar man också inse att det bara är en tidsfråga innan det blir något mellan Stella och Severide. Dock fegade hon ju ut och sa att hon inte mins något efter dem lämnade baren.

Gabbi blev också lite arg på sin pappa, med all rätt, dock var det ju lite jobbigt att det var han som var skadad där på slutet.

Gotham 4x7. A Day in the Narrows

Det är lite komiskt hur mycket Pingvin anstränger sig för att imponera på Sofia och hon spelar honom så lätt. Nu har i alla fall Gordon äntligen fått någon mer med sig på att sluta acceptera Pingvins licenser för att få vara brottsling. Vilket verkligen behövdes.

Samtidigt så är det tydligt att Bruce verkligen har blivit påverkad av att han dödade Ra's al Ghuls även om han var ganska rolig som kungen på nattklubben så är det inte den Bruce som vi känner och älskar!

#riverdale #dynasty #chicagofire #onechicago #gotham #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer