Revenge 4x23. Two Graves

Varning för Spoilers!

Så nu var stunden inne att säga farväl till Revenge och det känns bra. Serien har nog gjort sitt egentligen och slutar med seriens kanske bästa säsong i alla fall den bästa efter säsong 1. Nolan, underbara Nolan så smart och alltid där för sin Ems. Det är deras vänskap som gjort serien till det den var. Någon gång i framtiden, kanske till hösten tror jag att jag kommer se om Revenge för när jag tänker efter är det bara säsong 2 som jag inte gillade...

Nu är serien slut, Victoria dog efter att David sköt henne för att Amanda inte skulle behöva, dock lyckades Victoria sätta en kula i henne först. Det som jag tycker var riktigt intressant var att Emily skulle fått Victorias hjärta.... Fine att det var en dröm, men vilken läbbig sådan!

Margox fick ett samvete tillslut, Nolan är grym det går inte att komma ifrån. Gabriel är en skådis som jag ska hålla koll på inför framtiden, det är en sak som är säker! Att Emily och Jack skulle få varandra i slutet har känts oundvikligt sen Daniel dog och det är nog det som jag är mest missnöjd med, jag ville ju ha Emily med Daniel och Aiden var min favorit, så Jack var det sista alternativet som jag hade valt, gillar killen, bara inte tillsammans med Amanda... Men nu gifte dom sig och lever lyckliga i alla sina dagar med Carl och den lilla hunden.

Jag tycker verkligen att avsnittet hade en känsla av serieavslut och blev förvånad när jag fick reda på att serieskaparna inte visste om serien skulle fortsätta när dom gjorde det. Det enda som jag såg som en chliffhanger var Nolans slut, men det var på samma gång bara ett riktigt bra slut på serien, när Nolan får någon annan att hjälpa med att hämnas.... Vem vet vi kanske får en Nolan spin-off om några år när ABC insett att Nolan Ross kan vara en av dom bästa karaktärerna dom någonsin haft på sin kanal....

Så tack Revenge för fyra år! Jag börjar känna att bloggen börjar bli gammal nu när två av dom första serierna jag skrivit om här har blivit nedlagda under våren (Hart of Dixie och Revenge), det är lite som en epok är över, haha!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer