Revenge 3x4. Mercy

<

Jag är riktigt glad över att säsong 3 fortsätter att levereram, hittills har alla avsnitten varit bra och spännande och jag känner att jag kan förlåta säsong 2 som bara hade två ingredienser som jag gillade. Nohlan och Aiden.

Emily har varit säker på att hämden har varit nära hela säsongen och alla kan ju lista ut att det inte skulle gå så lätt för henne det är ju bara början av säsongen. Det jag hoppas på är att detta kanske blir seriens sista säsong så att det inte blir för långdraget, hur länga kan hon hålla på liksom.

Aiden och Emily har varit ett favoritpar för min del länge nu och jag gillar inte alls hur dom hintar henne med Jack hela tiden... Inte Aiden heller uppenbarligen om inte Emily bad honom säga till Conrad att Jak vill ha honom död. Det vet man ju aldrig.

Victoria är en liten bitch no new there. Men ibland är hon lite okänslig runt Patrick... Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Patrick än, ändå är han och Nohlan mitt nya ship i serien. Jag är bara lite rädd för att han är på ett Victoria mission för att lära sig mer om Emilys bästa vän och ingen får utnyttja Nohlan, så är det bara... ;)
 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar