Revenge 3x1

Även Revenge var en serie som jag var riktigt trött på när säsong 2 slutade även om Revenge precis som Once upon a time blev bättre mot slutet. Jag hade tänkt att dumpa serien från mitt vecko schema och se den till sommaren i stället, men eftersom jag inte hade så mycket att se på måndagar (Downton Abbey har inte så många avsnitt) så tog jag med den så länge och säsong 3 började bra! Det känns bra att man verkligen kan skriva något positivt om serien för en gångs skull!

Emily är ju självklart i full gång med din hämdplan. Men nu kommer Jack och sätter käppar i hjulet för henne, som tur är så är han inte kär i henne längre i alla fall och vill inte ha något med henne att göra, men vi får se hur länge det varar. Han har gett henne sommaren att hämnas, sen berättar han vem hon är.

Nohlan är ute ur fängelset och tur är det för han är ju seriens stjärna!

Emily och Daniel ska gifta sig i slutet av sommaren, jag har egentligen inte något emot Emily och Daniel, men efter att ha sett henne med Aiden så vill jag ju ha dom två. Problemet där är ju att Aiden verkar vilja teama ihop sig med Victoria...
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar