Reign är tillbaka + Avsnitts sammanfattning.

Efter att ha haft en lördag med ont i halsen som spenderats till 100% i soffan så har jag verkligen kunnat plöja serier. Tyvärr måste jag också erkänna att jag har fastnat i Farmen, så inte nog med att jag har massa olika serier som kommer ut varje dag. Nu är jag fast i en kass skitserie igen. Men det är väl det som är grejen med sådana serier att man fastnar i dem på grund av alla märkliga personer som är med i dem!

Grey’s Anatomy 13x12. None of your Business

Alex är tillbaka tack vara Deluca, det var verkligen inte det jag trodde skulle hända. Men nu blev det så! Att Jo kom dit på kvällen var så fint, men jag vet inte om jag vågar hoppas att det kommer att bli dem två för det har hintats för mycket om Deluca där.

Sen har vi Baley, jag gillar inte vad dem håller på med, men det var också dags för Richards fru att erkänna att det är hon som ligger bakom detta. Men nu har April fått Merediths jobb, så frågan är om hon kommer att vara så lätt mutad att det kommer fungera eller om hon kommer stå på sig.

Maggie var faktiskt ganska elak mot sin mamma. Fine att hennes mamma var sjukt jobbig och bara borde vara tyst. Jag tycker också att hennes mamma skulle sagt till henne att hon var sjuk. Hon förtjänar att veta det!

How to get away with murder 3x12. Go cry somewere else

Nu blir jag faktiskt lite orolig här, kan det vara Nate som är mördaren? Dock känns det som att det vore konstigt om Nate skickat bort Wes kropp? Han borde veta rutineran och att han väldigt fort skulle åka dit på det? Eller så såg han det som sin chans att komma undan att han inte ville att dem skulle undersöka kroppen mer? Kanske hotade Wes med att avslöja allt han vet och att Nate skulle ligga illa till då?

Ja det blev mycket frågetecken, men Annalise är i alla fall ute och Laurel vet att Frank inte dödade Wes, så det känns bra. Plus att Laurel nu har en vilja att hitta personen som faktiskt gjorde det!

Scandal 6x3. Fates worse than Death

Jag anade att man hade dödmt ut Cyrus för fort men jag hade hoppats så himla mycket på att Mellie skulle vinna valet!

Nu är ju inte Cyrus helt oskylig heller, han har ju valt att arbeta med dessa människor innan och Tom är sjukt ostabil. Men man hörde Cyrus säga klart och tydligt att han inte ville att Tom skulle döda presidenten.

På något sätt hoppas jag att sanningen kommer fram, han har ändå varit för djupt nere i skiten för att kunna bli president, men att vara anklagad för att vara hjärnan bakom allt är lite för mycket!!

Reign 4x1. With Friends like these

Regin är tillbaka med sin 4:e och sista säsong! Även om man är väldigt ledsen över att väldigt många viktiga karaktärer dog i förra avsnittet så känns det ändå som att det kan bli ett bra avslut på serien

#howtogetawaywithmurder #greysanatomy #scandal #reign #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer