Reign 1x16. Monsters

En hel vecka utan serier har jag nu haft och det har säkert varit väldigt nyttigt för mig! Det första avsnittet jag valde att sätta på var Reign. Det säger nog en del om hur mycket jag faktiskt gillar serien. Nu ska jag iväg till affären och köpa mat och kanske ta gymet på vägen. det behövs efter en pasta & pizza vecka! Men jag kommer fylla på med inlägg allt eftersom jag får tid! 

Dagens avsnitt var riktigt spännande, jag gillade slutet med Bash och Kenna. Jag kommer ihåg att jag såg kemi mellan dom i ett av dom första avsnitten så detta kan bli bra, när dom väl kommit över choken så klart. Kungen har ju total flippat och och är riktigt sjuk i huvudet, galen helt enkelt. Tur att så många har insett det nu i alla fall. Jag skulle dock inte säga att jag ogillar honom, jag tycker snarare att han är riktigt underhållande!

Greer pillar jag mer och mer, men jag vill ju ha henne med kökspojken! Det var så sorgligt när han var tvungen att lämna slottet! 

Sen gillar jag också att Bash är tillbaka överlag, jag gillar ju honom egentligen, då han inte trånar efter Mary. Men Francis och Bash tillsammans har jag alltid gillat!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 378 visningar

Gillar