Regin 1x9. For King and Country

JAG ÄLSKAR REIGN!!! Det roliga är att jag blir lika förvånad varje gång över hur bra jag tycker den är, antagligen för att jag inte förväntade mig det alls! Haha

Sen har jag en fråga, hur kan man vara team Bash? Seriöst, hur är det möjligt? Nu ska vi inte snacka utsende, för båda ser ju bra ut, men ingen av dom är superhunkig om du frågar mig. Jag snackar kemi, den typen av kemi som inte är framtvingad utan som bara är där hela tiden i alla scener och det är det Mary och Francis har! Sen skulle jag ljuga om jag sa att jag inte såg någon kemi mellan Bash och Mary, men inte ens i närheten av vad #FRARY har :)

Ni som följer mig vet hur viktiga min ship är, ett bra ship kan lyfta en hel serie. Så därför kan ni nog lista ut vad jag tycker om den nya twsten i serien. NEJ JAG VILL INTE ATT BASH OCH MARY SKA GIFTA SIG!!!! Jag blir så trött, jag förstod att allt inte skulle ordna sig direkt, men varför kan inte Mary bara lysnna och lita på Francis, han vill ha henne. Han har hällre ett kort liv tillsammans en att leva utan henne. HUR FIN VAR INTE DEN SCENEN!!! My GOD jag vill bara ha ett nytt avsnitt nu!

Shit vad besatt jag är! :)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar