Regin 1x19. Toy Soldiers

WOW oj vilket avsnitt! Herregud vart ska man börja… Vi tar Mary och Francis, ja visst dom bråkar, men jag tycker ändå att det är ”realistiska” bråk. Man vet att dom älskar varandra mer än något annat på jorden men båda har ett stort ansvar. Mary har så rätt i att Francis ska sluta lova saker han inte kan hålla, samtidigt som hon vet att Francis vill ge henne allt även om han inte kan det. Jag tror och hoppas att dom alltid kan hitta lösningar på sina problem men lite små gnabb får dom gärna ha annars blir det lite långtråkigt.

Greers fästman kanske inte är det vackraste jag sett och jag gillade henne verkligen med kökspojken, men han verkar vara så otroligt snäll, han bryr sig om henne och hennes familj, han sa ifrån när hennes pappa behandlade henne illa och visar att han verkligen respekterar henne, jag tycker att hon har hittat en riktig ceaper!

Jag har också hört den glädjande nyheten att triangeldramat ska nu vara över. Som ni säkert vet är jag inte ett stort fan av sådana längre, det var kul i One Tree Hill för typ 10 årsedan, men att ha en i varje serie man ser på gör att charmen i det försvinner.

Kenna och Bash är nu ett lika stort ship för mig som Frary! Shit vad dom är fina tillsammans, båda starka karaktärer som är så olika man kan bli, vilket gör dom så bra! Jag var helt säker på att jag hade skrivit om dom två i ett tidigt avsnitt, men jag kunde inte hitta inlägget men båda satt i alla fall och kollade ut genom ett fönster och pratade om Kenna och Kungen, det var då jag först såg kemin och tyckte att dom två kan vara en bra match! Kanske i största hand för att jag inte vill att han skulle sabba för Mary och Francis. Jag tycker också att det var bra att han fick smaka på sin egna medicin, om han vill att Kenna ska glömma alla hennes ex så ska han också göra det!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar