Private Practice Säsong 6

Nu har jag sett klart den sista säsongen av Private Practice. Det gick riktigt fort eftersom den endast hade 13 avsnitt och detta var en säsong som jag älskade! Det var ett perfekt avslut på en serie, varje karaktär fick ett ordentligt och bra avslut och det lämnades inte några frågetecken precis så som jag vill ha det.
<

Alla fick ett bra avslut utan Pete, jag höll på att glömma honom men han dog i första avsnittet, jag visste redan innan att han skulle försvinna från serien men jag visste inte att han skulle dö. Men eftersom jag aldrig direkt varit ett fan av Pete så saknade jag han inte så mycket. Även om det var jobbigt för Violet ett tag, men deras äktenskap hade problem innan han dog och det var uppenbart att dom inte var end game. Violet bestämde sig också att skriva en ny bok som fick namnet Private Practice och på det sättet slutade serien, vilket jag tyckte var riktigt fint!

Amelia hittade också en ny kille som verkligen var perfekt för henne och om serien hade fortsatt så hade det nog kunnat bli ett sånt fanatiskt ship från min sida för sprutade verkligen kemin och även om man lämande serien i början av deras förhållande så var man säker att det skulle hålla.

Sam började träffa en sjuksköterska men insåg i sitta avsnittet att han fortfarande älskade Naomi (som om man inte vetat det genom hela serien) Naomi kom till baka till Addison och Jakes bröllop och råkade bli gravid med Sams barn. Lite kul att dom har ett barnbarn som är äldre en deras yngsta barn. Även Naomi och Sam gifte sig igen i det sista avsnittet.

Charlotte och Cooper har varit mitt favoritpar genom hela serien, även om de fick lite konkuranse av Addison och Jake och aven Amelia i denna säsongen. Charlotte som gravid kunde man redan innan lista ut skulle vara underhållande, Charlotte gravid med trillingar var extremt roligt och samtidigt som hon var skitförbanad så dansade Cooper runt av lycka. Vilket gjorde det hela ännu mer roligt! Denna säsongen mest hjärtskärande stunder var när Charlotte mådde dåligt och en av bebisarna höll på att dö då den föddes för tidigt. Men i slutet så överlevde alla och Cooper var pappa ledig tills han inte orkade mer, men att ta han om 3 bebisar själv måste vara omöjligt så jag tycker att det är förståligt att de behövde en nanny...

Jag var orolig att de skulle para ihop Addison med Sam igen, men jag är så glad över att dom inte gjorde det. Addison, Jake och Henry är den prefekta lilla familjen. Hade detta inte varit den sista säsongen så hade dom säkert gjort någon jobbig twist som att Addison inte skulle få behålla Henry om hon valde att stanna med Jake. Men som Addison sa, Jake är hennes dröm man och Henry hennes son så att det måste funka och det gjorde det. Jag älskar lyckliga slut och jag älskar Jake och Addison tillsammans!

Så kort och gott Private Practice tycker jag allt som allt har varit en bra serie (undantag säsong 3). Jag vet att jag sa när jag började se serien igen att detta är en serien som jag inte tänker se om serien. Men efter att jag nu sett hela serien så börjar jag ändra åsikt. Jag tror faktiskt att jag kommer se om serien någon gång i framtiden. Antagligen då Grey's Anatomy är nedlaggd, då kan jag se både Grey's Anatomy och Private Practice parallelt med varandra, dom är trotts allt sammansvättsade och det är något jag ser framemot. Men jag kan vänta ett tag, jag är inte redo att ge upp Grey's Anatomy än!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 830 visningar

Gillar