Private Practice Säsong 5

Säsong 5 är nog min favorit säsong av Private Practice hittills och nu finns det bara 13 avsnitt kvar av serien.

Amelias och Coopers storyline i denna säsongen var ofattbart tragiska. Cooper lär känna sin son som han inte visste fanns för att sedan få reda på att hans mamma är döende. Jag gillar verkligen hur Charlotte tog flera steg framåt och blev  ännu mer min favorit efter denna säsongen. Hur fint var inte slutet när Mason kallade henne Mama!

Amelia började använda droger igen eller istället för alkohol och träffar sitt livs kärlek. De bestämmer sig för att starta en familj dom ska bara bli höga en sista gång och så dör han. Sen efter rehab får hon reda på att hon är gravid. Men inte är det slut för henne där, då får hon reda på att hennes son saknar hjärna. Manusförfattarna måste ha varit deprimerade eller något under denna säsongen.

Det som gjorde säsongen bra är att det äntligen börjar gå bra för Addison igen. Hon fick en jätte söt adoptiv son Henry. Jag måste dock säga att jag shippar Addison och Jake så mycket så jag gillade inte alls när Sam ändrade sig och friade till henne i sista avsnittet när Jake är på väg hem till henne med middag och blommor. Jag har tyvärr en känsla av att hon säger ja till Sam och att dom två är end game. Men Addison och Jake har mycket mer kemi!
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 245 visningar

Gillar