Private Practice Säsong 3

Jag får ta och erkänna att det tagit riktigt långt tid att se klart säsong 3 ca 2 år. Men det har sin förklaring, jag tycker helt ärligt att början av säsong 3 var så jäkla uruselt dålig så jag tvingade mig igenom det bara för att jag var tvungen att veta vad som hände. Sen kom jag ifrån det, men nu när serien har visat sitt sista avsnitt tycker jag att det var på tiden att ta tag i den igen så jag började se där jag sluttade i mitten av säsongen.

Även om jag inte har någon större lust att se om serien från början så är jag glad över att jag tog tag i den igen och slutet av säsong 3 var faktiskt riktigt bra.

Det hela med att Violet fick sitt barn uttaget ur sin kropp och att hon blev helt deprimerad efter det var ganska tråkigt att följa. Att Maya blev gravid och gifte sig som 15 åring var riktigt löjligt.

Men i övrig så är den riktigt bra. Sen måste jag säga att jag shippar inte Allison och Sam tycker bara inte om dom tillsammans. Men jag ar alltid gillat henne med Pete, även om en del av mig vill ha Pete med Violet. Ja det är skit komplicerat!!

Något om Private Practice är lika bra på som Grey’s Anatomy är sina säsongsfinaler jag satt helt tagen när den slutade och bara gapade. Så Dell dog det är inte okej om jag var tvungen att välja mellan honom och Maya så hade jag lätt valt honom han har varit med sen avsnitt 1! Men självklart tyckte jag synd om Maya när det var risk att hon skulle bli förlamad.

Men det bästa med säsongsfinalen var att Cooper och Charlotte blev tillsammans igen, det var verkligen på tiden!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar