Pretty Little Liars & The Originals

Jag jobbar mig sakta men säker ikapp mina serier och kan bocka av mer och mer serier som klara för sommaren och vissa är till och med klara för alltid. Även om det känns jobbigt så är det ändå skönt att jag blir av med lite serier att se då jag redan följer på tok för många!

The Originals 4x11. The Spirit Here that won’t be Broken

Jag måste fortsätta att påpeka att jag älskar att Kol och Rebekah är med i serien. Jag anser ju inte heller att Kol är elak bara för att han hjälper The Hollow, han älskar Davina, jag gillade också verkligen hans scen med Hope då dom pratade för hon ser att han inte är elak utan bara vill ha personen som han älskar vid sin sida.

Problemet verkar bara ha varit att Hollow har antingen kommit in Hope eller tagit över henne och det är ett problem som jag faktiskt inte tror att Kol hade kunnat förutse och jag tror verkligen inte att han hade riskerat Hopes hälsa för något på jorden, inte ens Davina.

The Originals 4x12. Voodo Child

Sjukt irriterande att Hollow är i Hope nu, måste dock säga att den unga tjejen är en riktigt bra skådis som lyckas spela både Hope och Hollow. Att Hayley är sur på Elijah är löjligt, på riktigt. Han var inte sig själv, han var den värsta delen av sig själv endast och det finns så många mer sidor av honom än den.

Jag tyckte också lite synd om Rebekah när Marcel valde bort henne. Men jag antar att det är så också med tanke på att hon inte är med i så många avsnitt…

Det som ändå känns fint är att så många ändå kämpar för Hope det är fint att se, Always and Forever!

Pretty Little Liars 7x19. Farwell my Lovely

Detta avsnittet var på riktigt ganska löjligt och allt gick för lätt. Mona blev galen igen och det visade sig att det inte var hon som var AD men att det var hon som faktiskt dödade Charlotte.

Sen har vi också hela grejen med Mary Drake som erkände till allt, hur fasen visste hon allt är min fråga egentligen… Varför gav FBI upp så lätt? Varför berättade dom inte sanningen okej att dom blev frikända men det är fortfarande en psyko on the lose.

Sen har vi hela grejen med att spelet la ner. Okej, fine men bara för att Mona berättade allt come on, jag behöver mer djup än så. Sen har vi också hela scenen med A som satt i en bil och körde mot solnedgången. Jag hoppas verkligen att vi kommer få mer svar än såhär!!

The Originals 4x13. The Feast of all Sinners

Always and forever är hela stötte pelaren som denna serien är uppbyggd på. Det är bandet mellan syskonen som gör serien unik och helt fantastisk så det går inte att komma ifrån att det var riktigt jobbigt att se på ett avsnitt där allt de gjorde var att förbereda sig allt vad det gick för att bryta de banden.

Självklart så är familjen viktigare än allt annat och när det kommer till att rädda Hopes liv så var det inte något snack som saken. De skulle göra allt för henne och det var det som var så fint.

Mest tragiska i avsnittet var nog när Elijah bad om att bli Compeld till att glöma hur viktig hans familj var för honom, det kändes bara så fel. Att han bara valde att titta lite snabbt på Kalus som att han var en person som inte betydde något för honom där på slutet. Men det bästa i avsnittet var nog ändå att få se Rebekah och Marcel tillsammans, det harjag väntat på länge.

Nu hoppas jag bara på att Freya hittar någon bra lösnign på deras lilla problem och gärna fort så de kan få träffas igen.

Hope började också på Alaric och Carolines skola och det kan leda till bra saker i längden.

#theoriginals #pll #prettylittleliars #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer