Pretty Little Liars 4x14. Who's in the Box?

Detta avsnittet var så händelse löst och tråkigt att jag inte visste vad jag skulle göra under avsnittet. Sen kom jag på att jag brukar tvätta och samtidigt som jag ser på PLL men jag var för trött för det. Så jag spelade mobilspel i stället.

Jag tycker att de senaste avsnitten har varit bra, man har fått reda på saker och kommit vidare i handlingen. Men nu var det samma gamla veva igen och jag lyckades verkligen inte att hålla mig fokuserad på serien. Dessutom dyker Caleb upp och "gör slut" med Hanna, typ i alla fall. Ahh vad jag blir irriterad. Fine att det var ett fint slut men Hanna och Caleb har jag älskat sen hans första avsnitt. Som tur är har jag Spencer och Toby kvar. Sen är det lite kul men nu gillar jag Aria och Ezra. Bara för att jag vill se mer av Ezra sen man fick reda på att han är A haha!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Är Ezra A? Hur och när fick man reda på detta? Jag slutade följa den när schemat blev trångt, men ska ha den som maratonprojekt framöver. För jag har läst överallt att det är Ally (eller vad hon hette, som ska vara död) som är A, för att hon hade en psykiskt störd tvillingsyster som låtsades vara Ally (eller något sånt), som hon sen ska ha dödat.
obseriesed.blogspot.se/
Guest
,
Hoppas verkligen att de kommer vidare nu! och jag gillar faktiskt att Ezra är lite bad ass nu ;-) MEN det känns inte riktigt som han är "Big A", PLL är ju inte precis känt för att avslöja saker så det känns som det kommer komma en twist där..
Amandapanda
Amandapanda,
Mona måste veta något!? Jag menar så som hon pratade med Ezra.
nouw.com/amandapanda
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Det är mycket möjligt att du har rätt i det!
nouw.com/sofiamattsson