Pretty Little Liars 4x12. Now You See Me, Now You Don't

Bästa avsnittet av Pretty Little Liars någonsin. Jag vet inte vart jag ska börja eller, jo hade jag rätt eller vad?! Antagligen därför jag tycker det var så bra...

Kommer ni ihåg det inlägget jag skrev i våras om Aria och Ezra, Jag fick jätte många sura och elaka kommentarer och mail efter det inlägget... Efter som jag skrev så mycket om det då orkar jag inte gå in på det igen.

Det som gjorde att jag tycker att avsnittet var så bra var att det var inte avslöjandet om att Cece är red coat som var det stora utan det var den annard väldigt lugna och snälla Ezra som dök upp i slutet i A:s lägenhet i Ravenswood.

Att det var Ezra kommer ju som sagt inte som en chock för mig, men att han är en högt uppsatt medlem om inte bossen av the A team känns ändå ganska så bekräftat nu and i love it! Jag trodde först att det var Cece som skulle vara det stora avslöjandet och därför blev jag jätte besviken men tänkte att det var som vanligt, att vi inte skulle få något nytt. Det verkar som att Cece överlevde, men om det kommer att hjälpa tjejerna eller ej är oklart. Det som är mest spännande är den andra red coaten som Spencer jagade. Kan det ha varit Allison och vem var det som stod bakom målningen och kollade på dom var det Allison eller Ezra? Det som talar emot att det var Alisson var att om hon är så rädd för A varför skulle hon då frivilligt gå till As lägenhet. Ja nu dök det upp många frågor som säkert kommer ta 2 säsonger att få svar på. Men nu har vi i alla fall fått någon riktig information och inte massa små saker... Jag ser för första gången på riktigt länge fram emot ett nytt avsnitt av serien och nu ska man vänta till Hallowen avsnittet!
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 775 visningar

Gillar