Pretty little Liars 3x24. A Dangerous GAme

För ett år sedan hade jag blivit jätte besviken med ett avsnittet som detta, eller egentligen var det ett riktigt bra avsnitt. Men som vanligt blir man lovad jätte mycket och om man förväntar sig att få det man blir lovad blir det hela väldigt löjligt!

Efter 3 säsongar har jag dock lärt mig att inte förvänta mig något (jag kommer säker att bli sur nästa gång bara för att jag säger så

Jag är helt enkelt väldigt nöjd med det jag fick veta och det är att Toby lever!!! 

Att han nu är god och har hjälpt Spencer hela tiden är jag faktiskt okej med även om det var LOVAT att det inte skulle vara så. Men dom ingåg kanske att Toby och Spencer tillsammans är för viktiga. Det som jag kommer säga nu trodde jag aldrig att jag skulle säga i säsong 1, men hur snygg var inte Toby i detta avsnittet?! 

Att han sen valde att hjälpa tjejerna var bara ett stort plus, men vilka var dom andra i the A-team dom som tände på huset och slog ner Toby i skogen?

Sen måste jag dock på peka att deras sätt att bygga upp spänning inför avsnittet var extremt löjligt och ger en mer bad will än good will! När Spencer möter Red Coat och när hon vänder sig om är det Hannah, inte okej.

Det låter som att många som läst böckerna tror att dom kommer gå på samma tvilling story som är i dom och att det är Alis tvilling som är Red Coat. Jag undrar också vem som låg i bilen, min fösta tanke var Ali, men hade dom verkligen kunnat känna igen Alis kropp efter så lång tid? 

Det ska faktiskt bli riktigt spännande att se nästa avsnitt och det är inte ofta jag säger det 

<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar