Pirater, advokater och några Pretty little Liars

Denna helgen har jag haft mycket ledigt och fått gjort mycket vettigt så som att städa hela lägenheten. Dock är den så liten att jag kunnat plöja serier samtidigt. Så har kollat klart på Black Sails nu och börjat med att se ikapp The Fosters också, så jag är nöjd med mitt serietittande denna helgen. Dock är Black Sails avsnitten så långa att man inte inte hinner med så många avsnitt på en dag!

Chicago Justice 1x9. Comma

Jag kom på en sak som jag saknar i serien och det är mycket av tanken bakom upplägget på rättegången. Jag gillade verkligen scenen när de satt och diskuterade fallen och kom på att tjejen gillade sin lärare. Jag tror att serien hade kunnat få ett större djup och förståelse för fallen. För annars tycker jag att den många gånger känns som en sämre variant av Chicago PD. Att Antonio är med är dock ett stort plus!

Pretty Little Liars 7x11. Playtime

Jag kan inte hjälpa att jag tycker att tjejerna är så sjukt korkade! Dem är vuxna de borde veta att spela A’s spel är ren idioti. Nu kan jag dock ha lite överseende för Spencer, dels för att jag var rädd för att hon faktiskt skulle dö, sen att hon fått reda på att hon är adopterad var också lite mycket.

Allison är gravid, med en psykopats barn. Samtidigt som jag håller med Paige om att hon alltid är ett offer som det är synd om. Den enda som jag faktiskt tycker synd om av dem är Aria, nu tror jag att allt kommer att lösa sig där i längden men hon var ju fortfarande osäker på sin blivande man…

Black Sails Säsong 4 Avsnitt 6

Folk dör hela tiden i denna serien och det är tydligt att det inte är många avsnitt kvar för fortsätter dem så här så kommer det bara vara statister kvar i sista avsnittet.

I detta avsnittet var det Elinor som dog, en karaktär som jag både älskat och hatat genom åren, denna gången dog hon som en hjälte då hon försökte att rädda John Silvers kärlek. Dock misslyckades hon och båda dog.

Kriget är i full gång det känns egentligen hopplöst men på slutet kom det i alla fall lite goda nyheter och för fösta gången på länge ska det bli intressant att se nästa avsnitt!

The Fosters 4x16. The Long Haul

Jag blir på riktigt jätte arg på Callie, som hon håller på nu får hon gärna hamna i fängelse för shit vilken korkad brud hon faktiskt är! Hon gör allt som hon inte ska göra hamnar i knipa om och om igen och lär sig aldrig av sina misstag. AJ har så rätt i att hon måste sluta och han fick så många pluspoäng i detta avsnittet.

Emma skrev ett brev till Jesus som han inte kunde läsa så han vet fortfarande inte att hon var gravid. Jobbigt läge men till slut så ä´kan det ju vara dags att säga sanningen också.

Sen fick Steph och Lena gift sig igen för Stephs mamma fick kalla fötter!

#chicagojustice #onechicago #thefosters #blacksails #pll #prettylittleliars #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer