Parenthood Säsong 3

Efter många om och men och ca 1 ½ månad senare är vi nu klara med säsong 3 av Parenthood. Det tar lite tid när man är två personer som ska se en serie samtidigt.

Joel och Julia är mina favoriter och därför känns det så jobbigt när dom inte fick sin bebis. Dock satt både jag och mamma från starten och sa att detta inte kommer gå bra. Sen fick dom ju en kille som var lite äldre, får se hur det går med honom.

Adam och Kristina tycker jag faktiskt är lite tråkiga, dock var Adam ganska rolig när han skulle spela cool för musikerna. Jag tänker många gånger att dom måste ha väldigt roligt när de spelar in denna serien.

Max tycker jag är en underbar karaktär som får mig att skratta ofta.  Haddie gillar jag inte och har aldrig gjort och är bara en bortskämd tonåring. Eftersom jag tycker bebisar är så söta så gillar jag faktiskt att dom fick en till bebis i familjen.

Crosby och Jasmine gifte sig äntligen och Jabbar är bara för underbar, gladare unge får man leta efter!

Sarah och Mark är ett stort irritationsmoment för mig. Mark är så mesig Sarah behöver någon som är mer manlig? Ja nu var jag elak men han är bara en sån tönt…

Jag har säkert missat en massa framför allt från början av säsongen för det var så längesedan vi såg den. Men nu ska vi ta tag i säsong 4 så vi blir klara med serien lagen tills den börjar igen!
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer