Parenthood Säsong 2

Under en utav regnskurarna förra helgen bestämde jag och mamma oss för att se klart säsong 2 av parenthood.

Nu lär det dröja ett tag innan vi får chansen att se på serien igen, men jag har verkligen fått mersmak.

I början av säsong 1 var jag lite osäker på om jag skulle fastna för serien, men det tog några avsnitt så var jag  fast och säsong 2 gjorde mig inte besviken.

Säsongens irritationsobjekt Kristina och Haddie. Haddie ska framstå som så perfekt och ljuger hela tiden. Vilket jag inte riktigt har tålamod med. Kristina störde jag mig mer på i början av säsongen, men jag har inte kommit över hur jobbig och prydlig hon ska vara hela tiden. Hon leker perfekt och har väldigt svårt att ta emot kritik. Som till exempel när Camille försökte hjälpa henne efter att hon faktiskt hade pratat med Haddie och Kristina bara stänger av och blir sur. Tyvärr har jag också lite svårt för Sarah, vilket är synd för jag älskar Lauen Graham efter att ha sett henne i Gilmore Girls. Men här kan hon bli lite gapig och så gråter hon i typ varje avsnitt. Men i övrigt gillar jag hennes karaktär som har utvecklats mycket under denna säsongen.

Favorit karaktär är Crosby, han är så underhållande. Sen är det en delad andra plats på Julia och Adam. Jag tycker dock att Peter och Laurel gör ett bra jobb att spela syskon. Hade inte kunnat lista ut att dom dejtar i verkligeheten!

Jag tyckte så synd om Julia och Joel när dom fick reda på att dom inte kunde få mer barn. Dom är för mig det perfekta paret.

Istället är det Kristina och Adam som ska få barn. Riktigt kul när han hittade testet och trodde att det var Haddie och att det var samma dag som han blev av med jobbet. Men det känns som att Adam borde kunna hitta ett annat jobb ganska så fort.

Amber hade sina ljusa stunder denna säsongen som när hon faktiskt sa ifrån till sin pappa och faktiskt skötte sig och gick till skolan. Men mot slutet när hon började med droger så orkade jag inte med henne hon av alla med en pappa som är drogmissbrukare borde veta bättre.

Zeek är en helt underbar karaktär som skänker en många skratt, det måste vara roligt att spela en såudda och bestämd person!

Max är också en karaktär som jag gillar och se hur han utvecklas och försöker få ett så normalt liv som möjligt trotts sin sjukdom. Jag gillar också att han fick reda på att han har asperger och hur han hanterade det.

Det som jag ser mest fram emot nästa säsong är hur Crosby ska hantera din situation och hur det kommer gå för honom att få tillbaka sin familj. Även om jag gillade Gaby så gillade jag han med Jasmine mer och deras lilla familj är så söt.

Jag ser verkligen fram emot säsong 3, även om jag inte ritigt vet när jag får tid att se den!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 488 visningar

Gillar