Parenthood 6x13. May God Bless and Keep You Always

Jag måste säga att detta var ett perfekt avslut på slutet en serie! Att Zeek skulle då var jag som tur var väldigt förbredd på även om jag inte kunde hålla tillbaka en tår! Även om jag är en person som sällan gråter när jag ser på film eller serier. Men när en serie visar sitt sista avsnitt så tar min sentimental sida över och jag tycker alltid att det är lite sorgligt!

Man kan säga att alla fick sina lyckliga slut och det var fint att se. Julia och Joel adopterade Victors lilla syster och det verkar som att dom fick ett till barn. Crosys scen avslutades med att do vätande ett till barn och dom satt och lyssnade på en fin inspelning i hans studio av Parenthoods themesong. Adam blev rektor Max blev bättre på att visa känslor och jag gillar hans scener med hans systrar dom var fina. Sarah och Hank gifte sig och verkade så lyckliga. Jag älskade också att Amber blev erbjuden att flytta in hos sina morföräldrar, dels så att Zeek och Zeek kunde hänga lite men också för att hon behövde det, även om tryggheten med att få behålla sitt jobb kom så måste det vara fruktansvärt jobbigt att vara ensamstående mamma. Scenen i slutet visade dock att Ryan verkade ta tag i sitt liv och bli en del av sin sons liv, vilket också var fantastiskt bra!

Ja jag insåg att att detta blev ett långt babbel om hur bra allt blev, men det känns som en viktig del nu när serien tar slut, jag hatar när serier får dåliga och oplanerade slut helt enkelt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer