Parenthood 4x18 & 4x19

Jag såg dessa två avsnitten på rad så det får bli ett gemensamt inlägg för dom.

Jag hade övertygat mig själv om att Joel och Julia var på väg att lösa sina problem med så var inte fallet, dom ska tydligen inte ens jobba på sitt äktenskap. Jag förstår det som Joel sa, men jag tycker att han överdriver ganska mycket också, för han var faktiskt inte där för Julia när dom hade problem med Victor och det får man faktiskt ge Julia att hon gjorde allt för att hinna med Sydneys saker även om hon inte alltid lyckades och gjorde hon inte det så hade hon dåligt samvete. Nu gick Julia ut med Ed på slutet och man kan hoppas att Joel kommer bli avundsjuk, men jag tror faktiskt inte det.

Amber och Drew är så roliga tillsammans, men jag tycker att hon kan vara hårdare med Drew dom må vara bra kompisar men hon är också storasyster och jag hade aldrig tillåtit min bror att ligga hemma på min soffa och röka på…

Zeek och Camille ska nu säljahuset, det känns som det har varit väntat länge och jag är inte längre förvånad. Synd tycker jag i och för sig att det är!

Sen har vi Max, jag tycker så brutalt synd om honom och jag förstår varför Adam valde att ta med honom och surfa, han förtjänar ett break, ja han är "sjuk" men han är också en smart person med känslor och jag hoppas att dom mobbarna tänker till. Det var faktiskt ett avsnitt so jag önskar att man hade visat unga barn i skolan så att dom kanske kan inse vad deras handlingar har för konsekvenser. Det är ett stort plus med att vara "vuxen" som man har runt sig har också vuxit upp och kan acceptera och gilla andra som är olika!

Sen har vi Hank och Sarah som jag verkligen shoppade förra året men inte länge, men jag hoppas att det kommer tillbaka för jag gillade dom verkligen. Sen kan det ha med att jag har så svårt för Sarah, jag älskar skådespelerskan, men karaktären är för jobbig ibland!

Det var nog det jag hade om dessa avsnitten, jag tycker faktiskt att dom var ovanligt bra!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer