Outlander 2x1. Through a Glass, Darkley

Den som väntar på något gott.... Det har tagit mig lite tid att få ro nog att se outlander, detta är inte en serie som jag vill stressa igenom det är den för bra för!

Varning för Spoilers!

Åhh vad lycklig jag är över att världens bästa outlander äntligen är tillbaka! Inte för att jag absolut måste veta vad som händer efter som jag ligger några böcker före serien. Utan snarare för att Jag tycker den är så himla vacker och och lärt känna karaktärerna i serien vid detta laget så jag gillar att få en bild det jag innan bara lyssnat på.

Jag har också funderat en hel del på hur dem skulle göra serien i och med att Claire kom tillbaka till sin tid och flyttade till boston med Frank. Paniken man kände då man inser att hon skiljs från Jamie innan deras barn är fött!

Något annat som jag har tänkt på är från början på serien (och boken) då det var någon (som jag tänker är Jamie) som stod utanför Claires och Franks rum. Om detta är något som blir besvarat eller liknande så behöver ni verkligen inte skriva det, jag gillar inte spoilers! Men jag undrar om det är någon annan som tänkt på samma sak!

#outlander #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 455 visningar

Gillar