Österrike

Jag vet att detta är en serieblogg men jag har planerat årets skidresa sedan Augusti och börjar få lite resfeber nu. Innan jag började skriva om serier här så var denna blogg min komunikation till familj och vänner då jag bodde i österrike och under en tid fram över blir det lite utav en skid/serieblogg.

Snart åker jag tillsammans med nästan hela släkten till Österrike och nämare bestämt Schladming. Vi ska bo på nybyggda hotell Planai som bara ligger 10 meter från liften och 50 från Österrikes största afterski. Vi har varit i Schladming innan mend et var nog ca 5 årsedan och sen dess har de hunnit göra riktigt mycket med systemet och piffat till byn eftersom att VM kommer att gå där i år vecka 6 och 7. http://www.lionalpin.se/schladming/hotelplanai 

Jag inser att detta låter som ett säljsinlägg, men det är nog en liten arbetsskada, är man reserådgivare så är man och när det kommer till skidresor vill jag faktiskt själv köpa det mesta av det jag säljer.

Jag har spenderat 3 vintersäsonger i Österrike och för mig är det mitt andra hem och jag har inte varit där sen i Augsti så jag har hemlängtan. Att vi är ett gäng på 16 personer som ska åka är också ett stort plus! 

Jag hade kunnat fortsätta skriva i all oädlighet, men jag slutar nu och så får ni leva med lite skidbilder och prat i bloggen framöver. Både Kaus och Wade har jullov från tv:n endå 

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar